[]

yarın spora başlıyorum!! - android uygulama

hangi uygulamayı kullanayim? program oluşturmaya çalışarak vakit kaybetmek istemiyorum, yani karın için şunları yapayım kol için şunları diye düşünmek istemiyorum. uygulama bana " bak şunları şunları yapabilirsin" diye seçenekler sunsun istiyorum. efektif olsun, daha ne olsun :'))

sabah çok erken kalkıp koşmaya gideyim diye düşündüm ama, havanın serin olabilecegi o erken saatlerde köpekler biraz teklikeli olabiliyor. 7.30 gibi gitsem serinliği kaçırır miyim?

bunun dışında ip atlayabilirim, trambolinim var. tabii bunlar cardio olarak.

konuyla alakalı tavsiyelere açığım, buyrunuz! sevgiler <3

 
Koşmak için bir parkur belirle. Yakınlarda yürüyüş yolu olan park veya yol varsa oraya git. Caddede/sokakta falan koşma.


  • malheiros  (02.07.19 21:29:17) 
Freeletics
Paralı ama.

  • Trene çelme atan adam  (02.07.19 21:39:55) 
Ben bi ara 7 minutes workout adli bir uygulama kullaniyordum. Orda bacak/ karin/ kol ya da tüm vücut icin egzersizler vardi. Düzenli yapinca faydali oluyordu cidden ama tabi esas sorun da sürdürmekte. Ara ara hiit yapıyorum ya da ip atliyorum nette videolari var onlar da faydali olur illa ki. Onun dışında bu aralar challengelara sardim kol bacak vs kafama göre hedef belirledim yapıyorum. Dediğim gibi kendi başına yapmanin en büyük sorunu sürdürmekte. Umarım seninki sürekli olur. Kolay gelsin.


  • Amaranta ursula  (02.07.19 21:50:44) 
sana hayrına bir program atayım. 3 ay sonra kendine gel. Ama iyi beslenip programa harfiyen uyacaksın sonra sonuc alamadım deme. (program populer hayvan gibi bir hoca tarafından yazılmıstır)


  • Aşk Adamı  (02.07.19 22:52:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.