[]

sivas katliami

bu olayin detaylarini bilmedigimi fark ettim. ogrenebilecegim kaliteli bir belgesel var midir acaba?

ornegin, sunu anlayamiyorum halk bir binanin etrafini cevirmis icindekileri oldurmek isterken, polis ya da jandarma her neyse, neden engel olmamis? bu adamlar neredeymis o sirada? olayin genel akisini anlamak istiyorum.


 
32.gün belgeselini izleyebilirsin.

www.youtube.com
  • aziz dostum jack  (02.07.19 13:50:16) 
Madimak Carina' nin Günlüğü adli bir film de var. Katliamda Türkiye' ye kadının toplumdaki yerini arastirmak icin gelen Carina Cuanna' nin günlüklerinden esinlenilerek çekilmiş. Belgeselleri izleyip ve okumalarinizi yaptiktan sonra bunu da izleyebilirsiniz.


  • Amaranta ursula  (02.07.19 14:05:16) 
32. gün


  • chitosan  (02.07.19 14:24:31) 
Aziz Nesin'in şu konuşmasını da tavsiye ederim: www.youtube.com Hatta sorularınıza yanıtlar da bulabilirsiniz.


  • bruce mclaren  (02.07.19 14:30:32) 
tam aradığın şey: www.youtube.com


  • speedy  (02.07.19 16:04:59) 
@azizdostumjack +1

kesinlikle kara bir gündü ancak oradaki tiyatro gösteri guruplarının daha medeniyet oturmamış bir iç anadolu şehrindeki gösterileri insanları tahrik etmiş. yaptıkları yanlış değil ama zamansız. daha bu ülkeye tahamül gelmedi. yolda el ele tutuşmanın bile garip karşılandığı bu ülkeye oradaki aydınlar çok çok fazla.
  • mikahakkinen  (02.07.19 16:11:25) 
ayrica 'seytan ayetleri' kitabinin cevirilmesi olayini da arastirabilirsiniz. cevirenlerin tamami bagnaz kafalar tarafindan hedef olarak gosteriliyor (farkli ulkelerde). iki tanesi olduruluyor bildigim kadariyla, aziz nesin'i de iste yakmaya calistilar.


  • kassiopeia  (02.07.19 16:17:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.