[]

Anneye bisiklet

Annem bisiklet kullanmayı bilmiyor ama yazlıkta sürmelik bisiklet istiyor. O yuzden üç tekerlekli ve ya su küçük tekerlekli katlanır bisikletlerden bakıyorum. Hangisinin kullanımımdaha kolay ne önerirsiniz?




 
bi iki tekerlekli bisiklette öğretmeye çalışın bence. sonuçta maazallah bi yerini kırarsa size çok söver. ona göre karar verirsiniz..


  • sameidiott  (02.07.19 13:02:27) 
yazlıkta anneler için en ideal bisiklet üç tekerlekli ve arkasında sepeti olanlar.
hem pazara markete giderken de kullanabilir.
bizim yazlıkta herkes bundan kullanıyor.

www.n11.com
  • teritori  (02.07.19 13:05:17) 
urun.n11.com

şöyle bi bisiklet alıp destek tekerlekleri ile tamamlayabilirsiniz.
  • rawr  (02.07.19 13:18:45) 
sakın katlanır almayın. katlanır kontrolü normal bisikletten daha zor.


  • 1917  (02.07.19 13:41:54) 
katlanır bisiklet gidonun yapısı gereği biraz daha hassas ama bisiklet sürmeyi bilen herkes bunu da sürebilir. o yüzden katlanırın avantajlarını sırf bu yüzden kaybetmeyin bence: çok yer kaplamaz, tekeri küçük olduğundan hakimiyeti daha kolaydır, yorulunca katlar taksiye/otobüse biner...


  • o my god they killed kenny  (02.07.19 15:34:23) 
Bu yaştan sonra düşüp bir tarafını kırmasın. Katlanır bisikletler çok ergonomik değil, yer sorunu yoksa üç tekerli olanlardan alın ama onlar da çok ağır 30kg falan olmalı, yokuşu çok bir yerse sürmek zor olabilir.


  • Tutkun  (02.07.19 16:47:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.