[]

Couchsurfing gay host

Viyanada 2 gün için couch teklifi aldım, kabul ettim
Hostel rezervasyonunu iptal ettim hatta 300 TL falan karda olunca iyi geldi. Adamın profilini inceleyince gay olduğunu farkettim. Homofobik değişim ama hiç gay tanıdığım olmadı, profilini paylaşmam uygun olmaz sanırım ama straight olduğumu belli etmeli miyim, saçmasapan düşünmiym mi
Adam sadece erkeklere ev sahipliği yapmış ama yorumlar hep olumlu.

Derdimi şapıym ama sorunum bu :)

 
Masaj yapmak ister en fazla:)


  • geçerkenugradım  (01.07.19 23:27:41) 
İnanma seni sevecek :)


  • prizmatik  (01.07.19 23:37:32) 
Bura da interrail grubuna dönmüş, geçmiş olsun.


  • sheeper  (01.07.19 23:54:01) 
iyi yorumda bulunanların gay olup olmadığına bakabilirsin:S


  • potsdamer  (02.07.19 00:08:03) 
1- gayler akillari fikirleri sekste olan, her önüne gelenle yatan, onlari taciz eden insanlar degiller. cogu senden benden düzgün tek eşli hayatlar yaşiyorlar.

2- homofobik degilim diyenlerin büyük kismi homofobik aslında. şunu düsün mesela, evinde kaldigin straight adam kiz arkadasi ile yanında oynaşsa, öpüşse, birbirlerine dokunsalar sacma sapan seyler düsünür müsün? ayni seyleri yanında bir gay cift yapsa o sacma sapan seyleri düsünür müsün?

3-escinsel erkekler (ve escinsel kadinlar elbette) tanıdıgım en keyifli, en içten, en düzgün insan grubu, simdiye kadar ulan ibneye bak, bana yamuk yapti dedigim tek bir gay olmadi. gönül rahatligi ile kalabilirsin.
  • proteus  (02.07.19 00:16:47 ~ 00:17:48) 
Hayat bir macera :) konaklamaya +10 puan vermeyi unutma :) ahahaha dönüşte anlatırsın ne var ne yok.


  • creedwar  (02.07.19 00:42:11) 
git kal üstüne şarap filan acar muhabbet edersiniz. istemediğin noktada durursun :)


  • picassoishere  (02.07.19 01:27:31) 
Gay olmak icin 101 adim.
Kitapta kendine yer bulabilecek bir madde.

  • tunaktunaktun  (02.07.19 06:20:35) 
Adam gay diye her önüne gelene yürüyecek gibi mi geldi? bir sıkıntı olmaz, rahat ol.


  • babilbaligi  (02.07.19 06:31:45) 
Bu gayler hepimizi ilk fırsatta sikecek korkusu nereden nasıl hasıl oluyor anlamıyorum.

Ben cs host iken Esenler'de gay çift ağırlamıştım, çok düzgün çok kibar insanlardı. Alman ve Avusturyalı olmalarına rağmen sıcakkanlılardı. Birlikte alkol de aldık, gezdik tozduk ne benim cinsel tercihimde bir değişiklik oldu ne de onlarınkinde.
  • chicha  (02.07.19 08:29:21) 
yıllar yıllar önce washington dc'de couchsurfing kullanmıştım. hayatımda ilk kezdi ve kaldığım kişinin profilini de çok incelememiştim. bayağı sevecendi güzel muhabbet ettik falan. şarap ikram etti onları içtik. sonra yattık uyuduk sabah da çıktım gittim. aylar sonra profilini inceledim öyle, fark ettim ki eşcinselmiş. hiç anlamamıştım bile.

ek olarak avrupa, amerika veya avustralya'dan birçok eşcinselle tanıştım hepsi çok sevecen, arkadaş canlısı kişilerdi. yerinizde olsaydım endişelenmezdim.
  • bohr atom modeli  (02.07.19 10:23:38) 
bir kadın olarak erkek host'ta kaldım ama hiç böyle fikirler uyanmadı. Kezban dersiniz:)


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (02.07.19 10:31:22) 
Belli et, nolur nolmaz. Yururse tatsizlik olur, evinde kaliyorsun falan.
Ama benim kendi deneyimlerimden gozlemim, bu homoseksuel bireylerde muthis bir ozguven oluyor. Soyle ki, adam seni ikna edebilecegini dusunuyor straight oldugunu bile bile. Alayi boyle demiyorum ama cok var boylesi. Bu ikna edebilme ihtimaline inanma mekanizmasi nereden geliyor bilmiyorum, imkansiza inaniyrlar. TR icin konusuyorum. Yurtidisnda birebir diyalogum veya herhangi bir iletisimim olmadi gaylerle.

Ama en fazla yurur adam sana, tecavuz edecek degil:) Beni silkelemezsen seni vururum diyenini gormedim.


Klasik SJW triggerlanmasi. Adama giydirmeye baslamislar hemen homofobik diye.
  • stavro  (02.07.19 10:52:12 ~ 10:55:50) 
teşekkürler yardımcı olanlara, couchsurfing tecrübem bile olmadığı için de güvenemedim iptal ettim hostel ayarladım.

homofobiksin diyenlere de bişey diyemiyorum, adam profilinde gelicek kişi isterse salondaki kanepede yatar isterse king size yatağımı paylaşabilirim yazmış, çıplak uyuyanlar diye bi gruba üye olmuş, ben karşı cinse yaklaşmak için böyle bişey yap(a)mam karakter olarak, bi kısmının özgüveninin yüksek olduğu doğru sanırım.

not: iptalden sonra bir kişi daha teklif etti yine gay sanırım (queer grubuna üye). tipimi seveyim.
  • sheeper  (02.07.19 17:56:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.