[]

uluslararası ticaret ve lojistik yüksek lisans

dış ticaret alanında çalışmak isteyen işsiz elektrik elektronik mühendisiyim. mantıklı bir tercih olur mu? ingilizcem de iyi.




 
abi sen açmadınn mı bunu öğleden sonra

bence mutluysan olur ana dışarudan salakça görğlüyor
  • sameidiott  (01.07.19 22:57:34) 
@sameidiott evet açtım ve senin gibi "idiot"'lar kenara çekilip aklı başında birileri cevap verene kadar da açmayı düşünüyorum.


  • diffarentiationation  (02.07.19 00:53:18) 
dış ticaretle ilgili eğitim,seminer,konferanslar oluyor istanbulda. onları takip ederek hem eğitim alıp,hem de oradaki insanlarla bağlantıya geçerek başlangıçta çalışabileceğin bir iş bulabilirsin.ingilizce bu konuda büyük avantaj olur.
ya da operasyon elemanı,dış ticaret elemanı gibi ilanlarla arayanlar oluyor iş bulma sitelerinde. şart tabi ingilizce bilmek.
sonuç olarak bunları yaparken, aynı zamanda yüksek lisansını bu bölümde yapmak işine yarayabilir.
bir de başlangıç için yurtdışı müşteri temsilcisi olarak da işe başlayabilirsin. tabi direkt dış ticaret alanında iş bulamazsan eğer.
  • potsdamer  (02.07.19 01:08:52) 
hocam
en mantıklı iş
yurtdısı ticaret
tabi önce satıscı olarak baslarsın yazısmalar vs.
ve teknik bilginizin de olması cok guzel bir avantaj
ne kadar skill o kadar iyi
aynı sektordeyiz
  • kingcyrax  (02.07.19 09:31:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.