[]

Bu videodan ne anlamalıyız

Eğer commodore 64 eski oyunlarıyla beraber yeniden satışa sunulacaksa 42 yaşında çocukluğu commodore 64 amiga 500 ile geçmiş bir adam olarak şenlik ateşleri yakılsın çalsın sazlar oynasın kızlar derim ingilizcesi olan birileri videoya yazılan yorumları okuyup commodore 64 yeniden satışa mı sunulacak yazarsa çok sevinirim eğer öyleyse darısı amiga 500 ün başına olsun efsaneler ölmez

youtu.be

duygusal nostaljiklerin hayalidir.

ama bu diriliş hiçbir zaman olmayacak, o eski zamanların ilahıydı, artık tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı.

okan bayülgen fi tarihindeki bir programında bir söz söylemişti, her nostalji muhabbetinde o aklıma geliyor.

"nostaljiye özlemimiz aslında eski kendimize duyduğumuz özlem" demişti, kendi mi söyledi birinden mi alıntı yaptı bilmiyorum ama çok doğru.

commodore 64'e duygusal olarak bağlı olanlar ve yeniden dirilmesini isteyenler, benim gibi o zamanın çocukları aslında, kendi çocukluklarını istiyorlar o kadar. ama mümkün değil bu.

 
Abi yorumlara bakilirsa cikacal gibi görünüyor.


  • stavro  (01.07.19 22:48:41) 
Geçen yıl çıkan ve klavyesi çalışmayan The C64 Mini'nin, klavyesi çalışan ve birebir boyutlu, içinde daha çok oyun bulunan yeni sürümü. Yani bu tam olarak bir Commodore 64 değil sadece içinde VICE emülatörü çalıştıran bir benzetimi.


  • freezetimes  (02.07.19 09:17:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.