[]

Tinderdan tanışıp ciddi ciddi sevgili olanlar

Ne kadar sağlıklı bir ilişkidir?




 
2 uzun sayılabilecek(3 ay, 8 ay) iliskim bitti ancak sebebi güvensizlik değildi, sanırım önceden tanışıklık olmadan böyle tepeden inme sevgililik yüzünden taraflar birbirlerini iyi tanıyamıyor. sevgili olacak kişiler öncesinde bir arkadaşlık süreci geçirmeli diye düşünüyorum. sağlıklılık puanım 4/10.


  • alwayschargeneverbend  (01.07.19 19:31:58) 
Gayet sağlıklı.

Yolda görüp tanışmak, arkadaş ortamında tanışmak gibi birşey. Çünkü tinder türkiyede genelde ''amacına uygun kullanmıyorum''cuların varolduğu bir platform. ayrıca amacına uygun kullansa da pek birşey farketmez.

Biz insanlarla(yani normal/reel hayatımızda da) sebebinin büyük bir bölümü bize bağlı olmayan/rastlantısal olarak tanışırız. Ve gerçekten tanıma, süreç ve paylaşımla yaşanır. Keza insanları çok da tanımaya gerek olmadığını düşünüyorum çünkü insan özü itibariyle çözülmüş bi' varlıktır. herneyse bu son söylediğim benim kendi fikrim konuyla doğrudan bir ilişkisi yok.

Tinder'dan ya da instagram(bu daha beterdir) tanışmanın normal tanışmaktan bi' farkı yok. Acı ama gerçek olan şey şu; her nerede olursan ol, sohbet edeceğin kişiler önyargılarını senin dışarı vurabildiklerinden edinirler ve sana nasıl davranacakları yine bu şekilde belirginleşir. konunun bu kısmı çok uzun, o yüzden gidesim yok. Ama tinder'dan tanışılan ilişkilerin evlilikle de sonlanmasında(ben şahidim) herhangi bir problem yok. gayet sağlıklı.
  • mete kudur  (01.07.19 19:34:16) 
2 sene önce tinderda tanıştığı kişiyle bu ay nişanlanıp sonbaharda evlenecek bir arkadaşım var. Optimum iletişim süresi sağlanabiliyorsa neden sağlıklı olmasın?


  • desdenova34  (01.07.19 19:44:07) 
Iliskinin sagligi ile tanisilan ortamin pek alakasi olmuyor gozlemledigim kadariyla. Iliskinin sagligi iliskiye baslayan insanlara bagli.


  • crown  (01.07.19 20:07:08) 
Gayet sağlıklı bi ilişkim var ama bizim ilişki takılıyoz biz yaa'dab kendiliğinden ilişkiye evrildi, dolayısı ile birbirimizi tanıma vakit geçirme sürecimiz oldu. 3 ay falan bi isim koymadık, sadece birbirimize vakit geçirmenin keyifli olduğunu gördükçe daha çok vakit geçirmeye dışarıda buluşup bi şeyler yapmaya başladık derken bi baktık sevgiliyiz. Öyle tanıştık aşkım şimdi biz neyiz olmadı yani.


  • bir nick var benden iceri  (01.07.19 20:15:49) 
ya arkadaş sevgili dediğin nedir ? elinin kiri hesabı. takıl,güzel vakit geçir, yapabiliyorsan sikiş, tamamdır.sonra sıradaki. abartmayın böyle şeyleri.


  • 50promil  (01.07.19 20:16:43) 
Olabilir ya hatun güzelse. Ciddiye binmeden. Herkes farklı amaçla kullanıyo


  • (s)AINT  (01.07.19 20:24:39) 
Ciddi iliski yapmadım tinderdan da olur yani olmaz diye bir sey yok bana sorarsan.

Boyle söylemenin sebebi tinder kullanmayan kizlarin tinder kullanlardan daha iyi bir tarafının olmamasi. Tinder'dan, degil de atiyorum is yerinden tanisip sevgili oldugun kizin gecmisini biliyor musun? Sana nasil davraniyorsa onu goruyorsun kizda.

Tinderdan ciddi iliski olayina temnikli yaklasilmasinin ya da, hic yaklasilmamasinin altinda yatan sebep tinderin seks yapacak takilacak birilerini bulma uygulamasi olmqsi.
Kimse kalkip tondor sox portnoro bolmo oygolomoso dogol falan demesin, tinderin olayi bu. Bu uygulamanin cikis noktasi bu. Neyse, tinder tek gecelik iliskiye acik insanların bulusma platformu olduğundan ciddi bir sey beklemez millet ama tinder kullanmayan ve is gezisinde ucakta tanistigin hanim hanimcik cici kizin gangbang duskunu olmadigini nereden biliyorsun?
Bunlar saka degil olan şeyler, kimsenin suratından anlamazsin neyin nesi olduğunu. Hele kadinin hic anlamazsin. Bu gozler neler gordu. Disarida cizdigi profil ile iceride olan arasında ne farklar var.

Dolayisiyla tinder da olsa babannenin tanistirdigi bilmemne hanımın kizi da olsa ne çıkacağı tamamen sans isi. Senden öncesini cok kurcalamaya gerek yok, kurcalasan da ogrenemezsin zaten. Duymak istesidini soyler sana. Kısaca demek istediğim tinder kullanmayan kiz, tinder kullanan kiz kalitesinden daha yuksek degil. Kaliteden kasit her ne olursa olsun bu gecerli.

Ama yine de bir yerde Tinder yargisinin biraz haklilik payi var. 2.el arabada boya takintisi ne kadar elestrilse de piyasa sartlarinda haklilik payi olmasi gibi. Anoloji pek hos olmadi ama neyse.
  • stavro  (01.07.19 20:43:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.