Giriş
(4)

Ingiltere'de adam gibi bira markasi?

wolfumut
Arkadaslar selamlar.Ingiltere'de adam gibi bir bira markasi bulmak cok mu zor? ya da ben mi bulamiyorum?calsbergfostersbecks tatra hepsini denedim hic birinden tat alamadim ve 4 tane yuvarladiktan sonra anca bir kipirdanma oldiu beynimde :D bana $oyle efes extra gibi sert ama aninda uyusturan ekonom
Arkadaslar selamlar.Ingiltere'de adam gibi bir bira markasi bulmak cok mu zor? ya da ben mi bulamiyorum?

calsberg
fosters
becks
tatra hepsini denedim hic birinden tat alamadim ve 4 tane yuvarladiktan sonra anca bir kipirdanma oldiu beynimde :D

bana $oyle efes extra gibi sert ama aninda uyusturan ekonomik olacak bir bira markasi lazim nedir bu acaba?
0
wolfumut
(07.04.10)
denemediysen newcastle brown ale olabilir. ekonomik mi? orası tartışılır.
0
ermoo
(07.04.10)
carling yada guiness. ekonomik değil ama. çok ekonomi takıntılıysan asda'larda falan 2 al 1 öde kampanyasıyla 12 pounda 2 şişe kocaman bacardi falan alabiliyodun bi ara, git öyle şeyleri yokla derim. ama carling candır.
0
medre
(07.04.10)
her ne kadar ingiliz birasi olmasa da, heineken icin. turk bira damagina en uygun o
0
co2s2
(07.04.10)
ingiliz birası olmasa da orada da bulunabileceğine inandığım için belçika biraları önerebilirim. sert bir bira istediğin için duvell diyorum. nefis bira istiyorsan da chimay blue öneriyorum.
0
natura horror vacui
(07.04.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.