[]

Vestel Mix Go veya muadili bir ürünle...

Fındık fıstık ezmesi yapabilir miyim?

Yoksa şöyle 1000 watt'lık bi canavar mı almalı?

www.grundig.com.tr

 
Bence blenderlar ile olmaz, mutfak robotu lazım. Şunun gibi test-vergleiche.com


  • Haldamir  (01.07.19 12:01:59) 
bu ürünler sulu olmayan hiçbir şeyi doğrayamazlar. Fındık fıstık gibi katı ürünler bıçağın etrafında topak topak kalır. Bu ürünler sulu şeyler yapmak için.


  • plastic_angel  (01.07.19 12:13:29) 
bu link'ini attığın grundig'den bende var. fıstık ezmesi denedik olmuyor. yani kuvveti yetiyor ama haznesi dar olduğu için bıçağın biraz üstüne kadarını püre yapıyor ama üstteki fıstıklar kalıyor öyle. daha yayvan bir mutfak robotu daha çok iş görüyor.


  • mutantking  (01.07.19 12:15:56) 
Tam olarak plastic_angel'ın dediği gibi oluyor.


  • jacque  (01.07.19 12:45:33) 
ben yapıyordum. fakir mix it easy ile. ama önermem çünkü fıstık ezmesi için biraz sıcak olması lazım fıstıkların, sıcak şeyi de plastikle temas ettirmeyi doğru bulmuyorum.


  • a darkness coming  (01.07.19 13:29:25) 
yapar ama çok uğraşırsın, aleti de boşa yormuş olursun. mutfak robotu +1.


  • piremses  (01.07.19 13:31:34) 
Ben mix&go ile yapmıştım. Eser miktarda hindistan cevizi yağı işi kolaylaşırıyor ama aleti 4-5 sefer durdurup şöyle bir sallayıp telrar çalıştırmak gerekiyor.


  • irene  (01.07.19 13:36:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.