[]

Eşcinselliği normal görenlere bir soru

Eşcinselliği anormal ve ahlak dışı bulmayan duyuru sakinleri ensest ilişkiyi de aynı şekilde normal buluyor musunuz? Yani karşılıklı rızaya dayanan aile içi seks sizin için normal midir? Hayır ise sebebini de yazarsanız memnun olurum.




 
Eşcinsellik bir yönelimdir. Ensest de sapıklıktır. Geniş de bir konudur. Siz kendiniz araştırıp okursanız daha net cevaplar alabilirsiniz.


  • desperatehousewife  (30.06.19 21:37:50) 
ensestin doğal olarak gerçekleştiğini bilemeyiz. insanlar bu gerçeklerle doğup istismarın farkına varmayabiliyorlar ve buna rıza deniyor. sonradan böyle bir istek fark ediliyorsa bile onun karşılıklı olması çok düşük bir ihtimal.


  • cilekesgargi  (30.06.19 22:02:01) 
eşcinselliği normal kabül edenlerin en büyük argümanları şunlar.
1 - iki yetişkin var.
2- kendi rızalarıyla sevişiyorlar.
3- kimseye zararları yok.

e bunlar ensest ilişki için de geçerli. neden biri normal görürken diğerini sapıklık olarak görüyorsunuz? dayanağınız nedir? bu tutarsızlıktır. bunu soruyor ama olayı çarpıtıyorsunuz. ad hominem falan da değildir bu.
  • black mamba  (30.06.19 22:02:22) 
kendisini küçüklüğünden itibaren kadın olarak hisseden bir erkeği ele alalım. cinsel arzusunu karşılamak için tek seçeneği hemcinsi ile beraber olmak öyle değil mi? başka bir seçeneği var mı bu insanın? hayır.

bir de ensest arzusu olan bir bireyi ele alalım. kadın ya da erkek. peki en nihayetinde bir cinsel arzu olarak bakarsak, bu insanın cinsel ihtiyacını karşılaması için ensest ilişki dışında seçeneği bulunuyor mu? evet.

sanırım anlaşılmayacak bir nokta kalmadı.
  • belirsizlik  (30.06.19 22:04:15) 
ikisi farklı şeyler, eşcinselliği hoş görüyorum diye kardeşi ile beraber olan eşcinsel kişileri de normal karşılayacak değilim.

belirsizlik gayet güzel açıklamış, tabii birde işin gönül kısmı var cinsellikten ayrı olarak.
  • selam  (30.06.19 22:09:39 ~ 22:10:35) 
Soruya kaynak yapabilir miyim?

Escinselligin normal olduğunu, ensestin sapkınlık olduğunu soyleyenler; daha 50 yıl önce eşcinsellik hastalık kategorisindeydi, kotuydu, ama şu an kötü gözle bakılmıyor, normal görülüyor. Aynı şey 50 yıl sonra ensest için de olsa bu onu normal yapacak mi?
  • dont eat me  (30.06.19 22:09:48) 
@belirsizlik ne kadar saçma sapan bir argüman. bir şey yanlışsa yanlıştır. alternatifinin olmaması on ahlaklı yapmaz. kafam güzel olsun istiyorum kokoin dışında alternatifim yok o zaman kokoin kullanmak iyidir demek gibi bir şey bu.

bu eleştirinin yapılmasının nedeni ahlakın dayanağı. eşcinselliği meşru göstermek için sunulan argümanlarla ensesti de meşru gösterebilirsiniz. ama birini meşru görürken birini meşru görmüyorsanız çelişiyorsunuzdur. bu anlatmak için bu örnek veriliyor.
  • black mamba  (30.06.19 22:10:11 ~ 22:10:27) 
çok yazdım yine yazıyorum
cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği çok başka şeylerdir. bir araştırın derim, sorunuzun dayanağını çürütüyor.

  • jimjim  (30.06.19 22:11:47) 
@dont eat me, 50 sene sonra yaşıyor olursak tıpkı bu gün eşcinsel evliliklere karşı çıkan yaşlı, beklentisi olmayan insanlar gibi davranacağız, sonra biz de ölücez, bizim düşüncelerimiz/fikirlerimizde zamanla azalarak yok olacak.


  • selam  (30.06.19 22:12:01) 
ikisi farklı şeyler bro.


  • all girls dream  (30.06.19 22:46:28) 
@black mamba tamam o zaman yaratıcına söyle de bundan böyle küçüklüğünden itibaren kendini karşı cins gibi hisseden insanlar yaratmasın. ha bir de bak çocuk sahibi olursun birgün bir bakarsın hemcinsine ilgi duyuyor çocuğun. o zaman ona da anlatırsın "meşru göstermeye çalışma yaptığın ahlaksızlık" diye tamam mı canım? kokoin diye yazan birine cevap veriyoruz ya neyse..


  • belirsizlik  (01.07.19 06:14:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.