[]

Sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı-Google

Google'a neredeyse her girmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum ve robot testine giriyorum. Aynı modemden sadece 1 bilgisayar, 1 tablet ve 2 telefon kullanıyorum. Sebebi nedir?




 
vpn, proxy falan var mı?


  • sutlu nescafe  (30.06.19 19:49:34) 
ip kıtlığından dolayı servis sağlayıcılar artık tek bir ip adresini aynı anda 65 bin kişiye kadar verebiliyor. yani sen 1 bilgisayar 1 tablet diyorsun ama aynı ipyi kullanan binlerce kişi olabilir. eskisi gibi 1 ip aynı anda tek kişiye değil artık. her neyse bi modemi yeniden başlatıp farklı ip almayı dene istersen.


  • rotten head  (30.06.19 19:51:02) 
Ne vpn ne de proxy kullanıyorum. Tek plugin var o da ublock. Modemi resetlemeyi deneyeceğim.


  • Camelar  (30.06.19 21:26:10) 
bulunduğun ağdaki bir cihaz herhangi bir siteye bir insanın davranamayacağı şekilde girmeye çalışıyordur.

bu ne olabilir. ağdaki bir cihaza virüs girmiş olup xyz.com mesela sürekli saniyede 10 defa istek atıyor olabilir.

veya kullandığın eklentilerden programlardan biri sürekli gene bir siteye/ip'ye trafik göndermeye çalışıyor olabilir. mesela bi yere login olma, eklentinin herhangi birinin başka bir siteye seni yönlendirmeye çalışması.

bunu sen elle de yapıyor olabilirsin sürekli f5 yapıp siteye login olmaya çalışma.. ama çok tetiklemez.

modem reset at. tarayici geçmiş/cookie sil geçer. sonra normal kullanıcı gibi sitelerde gezin.

yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi de olabilir ama düşük... öyle bir olay var mı bilmiyorum ama yukarıda bahsettiğim şekilde bir ip sana denk gelmiş olabilir.
  • qobel  (30.06.19 22:05:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.