[]

Trendyol, orijinal midir? -Vestel kulaklık-

Merhaba,

Vestelin kendi sitesinde 259 TL olan kulaklık (www.vestel.com.tr) trendyolda 82 TL (m.trendyol.com

Bir pislik var mı sizce, yoksa her şey normal mi?

Teşekkürler

 
normal


  • rentts  (30.06.19 12:59:31) 
Bu ürün Trendyol adına ALP TİCARET tarafından gönderilecektir.

%100000 çakma.
  • Arthur Dayne  (30.06.19 14:44:13) 
Çakma olduğunu zannetmiyorum ancak iki alternatif mevcut. Birincisi entegrasyon sistemi kullanıyorlarsa fiyat hatalı girilmiş olabilir. Siparişinizi iptal edebilirler veya puan düşmemesi için gönderebilirler. İkincisi, batan, kapanan mağazalardan elde kalan ürünleri çektilerse maliyetine yakın fiyata stok eritmek, reklam, tanıtım amaçlı veriyor olabilirler. Ürün bilgisi vestel yazdığı için ürün orijinal çıkmazsa her türlü iade hakkınız mevcut trendyol müşteriyi korur.


  • Deathcomenearme  (30.06.19 15:02:16) 
kim vestelin çakmasını yapsın yav. 35 tane yorum var. Trendyolun iade politikası da türkiye standartlarının bayağı üstünde. baktın çakma gönder geri gitsin.

kulaklık zatne 259tl edecek bir kulaklık değil. 82 tl normal fiyat olarak.
  • ayin yazari  (30.06.19 15:14:19) 
Bu kulaklığın fiyatı 70-80 arası gidip geliyor. Ederi de bu kadar zaten.
Kötü bir kulaklık bu arada, başka markalara yönelin derim.

  • aynabugusu  (01.07.19 01:01:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.