[]

İphone 7 su teması

Merhabalar arkadaşım telefonu şortun cebinde unutup denize girdi maksimum 5 dakika:D
Telefonun içinden baya su çıktı:D
Telefon kapanmış, sizce düzelir mi servis halledebilir mi? Tecrübesi olan


 
Geçmiş olsun, garanti kapsamı dışına cıkar. Bi süre pirinçte bekletin en az bi iki gün. Servis belli bi ücret karşılığında yenisini göndermeyi teklif edecektir. Bu da düşük bi ücret değil maalesef.


  • pegi  (29.06.19 19:46:13) 
Garantisi bitmişti zaten telefon yurtdışından alındı. Yine de değişirler mi yenisi ile?


  • arya yada vera  (29.06.19 19:49:14) 
Tuzlu suya girmis iflah olmaz o. Servis degisim yapmaz. Disarida tamir deneyebilirsiniz ama tuzlu su nedeni cok islem gerekir. Bence o cihaz rahmetli olmustur.


  • helenart  (29.06.19 19:52:40) 
İphone 7ler suya bi miktar dayanıklı değil miydi ya :(


  • arya yada vera  (29.06.19 19:53:55) 
Bir hafta pirincte dursun umarim hic acmayi denememissinizdir:/ Yüzde 95 cihaz rahmetli o suya dayanıklılık yağmurda üzerine gelen damla falan öyle büyük beklentilerin olmasın. Yeni xr xs ler bile dayanıklı deniyor suya girdikten sonraki hallerine bakabilirsin YouTube dan.


  • monkey  (29.06.19 20:02:21) 
aslinda tuzlu suyun cozumu tatli su. fark ettiginiz zaman 1 dk kadar telefonu kapatip tatli icme suyuna soksaniz, sonra pirince biraksaniz telefon kendine gelir


  • onkiloversemtamamım  (29.06.19 21:26:36) 
amme hizmeti:

elektronik cihazlar sivi ile temas ettiginde yapilacaklar;

1 - cihaz aciksa kapali konuma getirin
2 - cihazin hava ile temasini kesin (strec film ya da kilitli poset ile yapilabilir)
3 - teknik servise goturun

elektronik cihazin sivi ile temasinda olusabilecek sorunlarin basinda kisa devre gelir. cihazi bu yuzden kapatiyoruz ve kesinlikle acmaya calismiyoruz. hava ile temasi kesmemizin nedeni ise oksitlenmeyi onlemek. pirincte bekletip duzeldigini dusundugunuz cihaz bir sure sonra elinizde kalabilir. teknik servise bu yuzden goturup kimyasal ile temizlenmesini ve kurutulmasini sagliyoruz ki oksitlenme olmasin. duzgun islem yapilmazsa daha sonra yine oksitlenme olacaktir.
  • tahtakafa  (29.06.19 23:30:26) 
Iphone 7'de IP68 sertifikası var. Yarım saat suya dayanıklılık vaat ediyorlar satarken. Belki buradan bir açık yakalayıp, servise ücretsiz yaptırabilirsiniz.


  • aynabugusu  (29.06.19 23:52:56) 
Ya benimki suya düştü 10 dakika sonra alabildim hiç bir şey yapmadan çalışmaya devam etti iPhone 7yi satarken suya dayanıklı diye satıyorlar nitekim benimki dayanıklı çıktı. Ama tuzlu su bir fark olur mu bilmiyorum.


  • pastörizesüt  (30.06.19 10:51:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.