[]

Yapılandırılmış Vergi Borcu

Başlıktan anlayacağınız üzere, yapılandırılmış vergi borcumun taksit ödemesi için bugün son gündü. Kredi kartımla ödedim, ancak ödediğim taksit ödenmemiş olarak görünüyor. Haftasonu olduğu için mi ödemiş görünmüyorum? Eğer böyleyse, sen pazartesi ödemiş görünüyorsun, bu yüzden borç yapılandırman iptal demezler herhalde di mi?




 
borcu ilk defa geç ödüyorsanız sorun olmaz, zaten şu olaya göre pazartesi işlenmiş olur haftasonuna denk geldiği için yansımamıştır.


  • nahtoderfahrung  (29.06.19 19:47:31) 
kredi karti islerinden kontrol et. islem gorunuyorsa sorun olmaz. gorunmuyorsa problem olabilir. gecen vergi dairesinde birisi odeme yaparken gorevli soyle dedi: bu digerlerine benzemiyor. bir gun bile geciktirmeyin. yapilandirma bozulur. ama hangi borc yapilandirmasi onu bilemiyorum.


  • helenart  (29.06.19 19:56:06) 
3. Geç ödemem:( kredi kartında ödenmiş görünüyor. 1 gün bile geciktirince tekrar dilekçe verip uğraşmak gerekiyor yapilandirmanin devam etmesi için.


  • ciagra  (29.06.19 20:12:23) 
Herhangi bir vergi borcunun son günü hafta sonu olamaz. Vade tarihi hafta sonuna denk gelirse sonraki iş gününe uzar.

Yani hafta sonu diye işlenmemiştir. Ama velev ki ödenmediyse bile pazartesi ödesen de olur.
  • kibritsuyu  (29.06.19 23:58:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.