[]

istanbul'dan antalya'ya motor getirtmek-taşıma işi

selam, uzun zamandır almayı düşündüğüm bir motor vardı. nihayet buldum. motor antika sayılabilecek bir yaşta ve 250 kg civarında. eski commuter'lardan.

benim de sadece otomobil ehliyetim var. çevremde de tek allahın kulu motorcu yok. ki olsa bile motor hava soğutmalı olduğundan ve iyi kondisyonlu olmadığından yaz sıcağında o yola dayanamaz.

açıkçası tüm bütçeyi zorlayıp motoru alacağım. güvenlik ekipmanları için bile şu aşamada bütçem yok. ehliyeti alıp sürmeye başladıktan sonra sıra gelecek onlara. doğal olarak taşıma için de öyle aman aman bir bütçem yok.

soru şu: bu motoru en ucuz şekilde nasıl antalya'ya getirebiliriz? ev falan taşıyanlar riskli olduğu için yüklerine almıyorlarmış diye duydum. 2000 model astra var hali hazırda. arka koltukları söksek sığar mı? motoru tek parça getirmek istiyorum. ne yapayım? eğer bu motoru getiremezsem mecburen cbr'lara duke'lara falan yönelmek durumundan kalacağım. parlak fikri olan arkadaşlar hadi bakalım, top sizde.

 
ambarlarda antalya'ya donen cok kamyon vardir bu aralar . Bi kamyoncu ile anlasim arkada bos bir yerine koyup getirecek.


  • 1917  (29.06.19 00:28:37) 
Commuter dediğiniz için çok büyük bir alet olmadığını düşünerek otobüs bagajına konularak da getirilebilir. Yapanlar oluyor bu şekilde.
Diğer seçenek vw caddy veya transporter tarzı bir van tipi araç arkasına konularak da getirilebilir. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

  • yekkyea  (29.06.19 02:31:08 ~ 02:31:30) 
Çantalarıyla beraber 300 kg'ı aşan büyük bir enduroyu 400tl'ye istanbul'dan hatay'a getirttik geçen hafta. Sürerek getirilse aynı maliyet olurdu. Mümkünse tecrübeli ve güvenilir bir nakliyeci bulun. Otobüs sizin motoru almayabilir. Scooter alıyorlar genelde. Ama nakliye işi daha mantıklı.


  • the coon  (29.06.19 04:14:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.