[]

Cem uzan'ı nasıl bilirsiniz ?

Olayı nedir özetle.




 
bu parti kurduğu zamanları hatırlıyorum, edirne'de çiftçi kesim koşa koşa partiye üye olmaya gidiyordu, ne iş falan dedim, partiye üye olanın eline nakit para sayıyolar dedi millet. para için koşa koşa partiye üye oldu bir sürü insan. para da az buz bi para değildi, şu günün 250 bilemedin 500 tlsi vardır yani.


  • Fodera  (28.06.19 21:49:26 ~ 21:49:51) 
Yakisikli adamdi.
Tayyip bunla cok ugrasti, bitirdi adami.
Villalarinin birinin bodrumunda binlerce uzi bulmustu emniyet.
  • stavro  (28.06.19 22:05:24) 
erdocan rakip görüp kaçırmış, onu anladım da.
gerçekten hırsızlık/yolsuzluk yapmış mıydı?
motorola'yı dolandırdı türkiye'yi dolandırmadı falan demişler.
babasıyla arası neden bozuk ?
  • prizmatik  (28.06.19 22:08:13 ~ 22:09:30) 
Olay, Erdogan'in rakip gorup kacirmasindan otedir. Erdogan'in secildikten sonra yaptigi ilk is Aydin Dogan'la ittifak yaparak kendisini hukuksuzca tasfiye etmek oldu ve herkesi bu sekilde sindirdi. Ortada kalan devasa mal varligi ne oldu onu da sen bil.
Milliyetci denince aklina Bahceli gelenler bilmez, milliyetci bir arkadasti. Kendisini dobra biri olarak bilirim. Akli basinda, duzgun bir vatandasin takdir edecegi biri degildi ama kendisini limak cengiz kalyon gibileriyle karsilastiracaksin. Eskinin milliyetcisi, sagcisi bile daha kaliteliydi. Simdi hepten rezalet.

  • dunal  (28.06.19 23:51:47) 
Yolsuzluk usulsuzluk yapmyana is adami olmaz. Bu kadar buyuk olcekte olmaz en azindan. Otorotenin cikarlarina ters dusmedikce de kurcalamazlar. Cem uzan bir sekilde hukumet ile ters dustu.


  • stavro  (29.06.19 08:59:19) 
ben hala imar bankası zedeleri unutamıyorum ya

hayvan gibi baraj yapmışlardı, motorolayı kandırmışlardı
ama en kötüsü genç parti saçma sapan vaatleriyle halktan yüzde 7 civarında oy alıp şimdi akp tabanına dönen dyp ve anapın meclise girmesini engellemişti.
  • sameidiot  (29.06.19 09:27:12 ~ 09:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.