[]

İÜ Avrupa Birliği YL-Doktora

İÜ Avrurap Birliği bölümü hayali mi? hocaları kimler falan bakmak istiyorum ama websitelerinde harcadığım saatler sonuçsuz kaldı ya da ben doğru yerlere bakamadım!

Nasıl aramak lazım?

Şimdiden teşekkürler

 
aves.istanbul.edu.tr adresinde tüm bölümler görünüyor, baktım ama öyle bir bölüm göremedim. Ancak, Avrupa Birliği diye bir anabilim dalı mevcut ve onda da tek bir araştırma görevlisi mevcut. Enteresanmış gerçekten.

İstanbul Üniversitesi öğrencisi değilim bu arada, umarım içeriden bir öğrenci daha doğru ve detaylı bir bilgilendirme yapar.
  • tel tokasini duzelten samuray  (28.06.19 19:09:50) 
haddimi asmak istemem ama turkce avrupa birligi mi calisilir.


  • hot potato  (28.06.19 19:13:54) 
Hocalarindan biri Prof.Dr.Havva Tunç Çelebi. Sanırım boşandı, Çelebi yi kullanmıyor olabilir. İktisat bölümünün hocasıdir, kendi kişisel blogu vardı sanırım,ordan bakabilirsiniz çalışmalarına.
Bir de biraz uğraştırıcı olacak ama YÖK tezden üniversiteyi, bilim dalını vs seçip yazılan tezlere bakın, ordan hocalar çıkar diye düşünüyorum.

  • Rh Negatif  (28.06.19 19:45:04 ~ 19:46:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.