[]

Müzik dünyasındaki dj yüzsüzlüğü

Ne aşağılık, yüzsüz, bencil adam bunlar. Kalvin Harris mesela. Bu adam ya da genel olarak dj'ler solistin yanına adını yazdırmaya utanmıyor mu? Çoğunun yaptığı da sıradan dıms dıms anasını satayim. Rockabye ya da ed sheeranın shape of you'sundaki gibi insanı müptela eden bir müzikle katkıları olsa neyse. This Is What You Came For'dan Rhianna, I need your love'dan Elie'yi çıkartalım bakalım bakalım kaç kişi dinliyor. Rhianna olucam, 2 dıms dıms koydu diye adam benim şarkıya adını yazdıracak en başa. Düetçi, featçi olsalar neyse, niye şımartıyorlar bu adamları? Ayarlara falan açığım cidden bilgim yok.




 
Adamlarin marka degeri yuksek pnp, olay bundan ibaret.


  • stavro  (28.06.19 18:55:48) 
niye küçümsüyosun ki? kolay mı yetişiyor bir dj?


  • sttc  (28.06.19 19:33:42) 
Selamlar, bilgim yok dediğiniz bir konuyu neden aşağılayıcı ve agresif bir tutumla sorduğunuzu anlamadım ama yine de cevap vermek istedim.Verdiğiniz örneklerde ( what you came for ve I need your love ) rihanna ve ellie ' nin yanında yazan isim dj değil produktordur.Yani rihanna ve elie 'nin söylediği parçayı yapan arkadaş Calvin Harris'tir. Dj' ler halihazırda mevcut parçaları birbiri ardına mixler ve set halinde çalarlar.Aynı zamanda produksiyon da yapan dj 'ler mevcuttur. Örnek veriyorum, ben elektronik bir şarkı yaptıysam ve rihanna bu şarkıyı beğenip üzerine vokal okumayı kabul ettiyse parca yayınlandığında ikimizin de ismi yazar.Size nacizane tavsiyem de bilginizin olmadığı konularda bu tarz bir uslupla soru sormayınız, gercekten itici bir uslup


  • drew  (29.06.19 16:25:36) 
@drew bunca yıllık müzik tarihinde onlarca süperstarlar, efsaneler geldi geçti, hiçbirinin prodüktorü öne çıkayım, şarkıya adımı yazdırayım diye düşünmemiş bunlar düşünmüş demek. Elvis'in, Michael Jeckson'ın prodüktörü olsalar kendi adlarına kilise, din kurar bunlar. Dediğim gibi çıkarcı, yüzsüz adamlar işte.


  • freedonia  (30.06.19 14:45:44) 
bozuk yoğurt gibisin kardeşim rahatsızlık verdin cahilliğinle


  • drew  (01.07.19 14:32:49) 
@drew boş yapma çok biliyorsan anlat da biz de öğrenelim kral çıplak işte


  • freedonia  (01.07.19 22:38:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.