[]

İç dökmece

Kızkardeşi evlenen var mı?
Benim 2 ay sonra nişanlanan bir kızkardeşin olacak.
Ne kadar mantıklı yaklaşmaya çalışsam da, içim cız ediyor. Boktan bir ruh hali var ama tanımsız.
Nasıl üstesinden geldiniz yav:)

 
sende evlenirken birinin kizi ya da kiz kardesi olacak evlendigin kisi. öyle düsün ve normallestir.

ki o onaylamis evlenecegi kisiyi, pek senlik bir durum yok yani.
  • black fridayde bos kutuya talim eden adam  (27.06.19 21:04:45 ~ 21:05:36) 
Kız kardeşin olmuyor . Ailen büyüyor böyle düşün


  • opitseri  (27.06.19 21:17:13) 
Tam da duyuruya dün tanığı olduğum bir abi-kardeş ilişkisine ne kadar imrendiğimi vs. yazacaktım. Tek çocuğum da ben, hep öyle uzaktan uzaktan abi-kardeşlere bakardım da ilk defa dün bu kadar yakından görünce aralarındaki bağı, fena çarptı nedense.

Alakasız oldu sorunuzla ama kardeşiniz de benzer duyguları hissediyordur diye tahmin ediyorum, ama ileride evlendiklerinde "kayınço" olarak otoritenizi ve "enişte"nize istediğinizi yapabileceğinizi ve damadın ses çıkaramayacağını bilmeniz belki biraz rahatlatır. :) tebrikler bu arada.
  • petrovna  (27.06.19 21:19:28) 
@petrovna
Eheh güldüm :) hiç bu taraftan bakmamıştım:) dediğiniz gibi olacak:p
Ya bir arkadaşım benim içinde bulunduğum duygu halini yaşasa, Eminim saçmalama filan derim. Sürekli onla mı yaşayacağını düşünüyorsun, bak yurtdışındasın doğru düzgün görmüyorsun bile derim. Ama işte kendime döndüğümde bi sıkışma oluyor içimde ki, umarım hemen çözeceğim. Bakalım.
  • hede hodo  (27.06.19 21:24:32) 
@hede hodo
ben de işin "damat" kısmından örnek vereyim
bu zamanda, evlenmek gerçekten sevmek işi, bu dönem kusura bakmasın kimse ama gerçekten seks'e en kolay ulaşılan zamanlardan, adam evleniyorsa seviyordur.

Benim son 3 senedir en yakın arkadaşım kayınbiraderim, neredeyse kardeşinden (eşimden) çok seviyorum, ailen genişliyor, güveneceğin birisi daha geliyor.

bir de bunu 3-4 sene diye düşünme, 20-30 sene sonra koca koca yeğenlerin olduğunda, yazlıkta, bayramda, cenazede hep 1 erkek daha var etrafında ailenden böyle düşün
  • Corc  (27.06.19 21:38:08) 
kız kardeşim var. benden 2 yaş küçük. liseye başlayana kadar aramızdan su sızmazdı. sonra kaybettim. 28 yaşına geldi, hala oldu. ama aramız hiç bir zaman düzelmedi. 6 ay önce düğün günümüzü belirledikten sonra ani bir kararla 2 ay içinde evlendi. nikahına bile gitmedim.


  • zam sampiyonu domates  (28.06.19 11:08:52) 
Ben sorunun ne olduğunu anlayamadım. Neden kötü bir ruh hali var? Neden içiniz cız ediyor tam olarak? Üstesinden geleceğimiz şey nedir tam olarak? Anlayamadığım için soruyorum.


  • windowsguvenlikduvari  (28.06.19 11:13:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.