[]

sosyal yardım? katılır mısınız?

normalde işyerlerinde birisi evlendiğinde, çocuğu olduğunda vs. diğer arkadaşların birleşip altın gibi hediyeler alması alışık olduğunuz bir şeydir. şimdi şöyle bir durum düşünün. varsayalım, yeni geldiğiniz ya da bir senenizi geçirdiğiniz işyerinde düğün, doğum vesaire, tek tek para toplamaktansa, herhangi bir kutlama olsa da olmasa da her çalışandan sosyal yardım adı altında her ay cüzi miktarda para toplanıyor veya hatta izni dahilinde maaştan kesiliyor. buna katılır mıydınız?




 
Hayir mantikli bulmadim. Bir durum oldukca para toplanmasini tercih ederim. Ozel gun olur diye pesinen cebimben para cikmasini istemem. Cok gereksiz ve sacma bir uygulama.


  • stavro  (27.06.19 12:16:19 ~ 12:16:30) 
Maaştan kesilmesine katılmam


  • kondansator  (27.06.19 12:46:27) 
katılmam


  • aquarium  (27.06.19 13:09:03) 
Bizim kurumda yapıyorlardı bunu (devlet dairesi) sonra cok kavga gurultu oldu kaldirildi. Sistem ve sistemdeki parayi yönetenlere dair suclamalar vs oluyor o yuzden sikintili bi durum. Yuruyen bir sistemse ben olurdum her seferinde kime ne vericem diye dusunmekten kolay.( Soyledigim kurum 300-400 personelli bi yerdi)


  • red g  (27.06.19 13:09:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.