[]

PS4 Oyun Önerisi

Duyurunun gamerları,

Kasımda Ps4 aldım o zamandan beri yılların açlığıyla bitirmedik oyun bırakmadım. Şu an days gone oynuyorum bitince boşluktayım. Güncel çoğu oyunu oynadım bana oyun önerebilir misiniz? Bonus soru the evil within ve dishonored 1-2 nasıldır?

Oynadığım oyunlar ise

Rdr2
Gow 3 -4
Spiderman
Tlou
Uncharted 1234
Whitcher 3
Days gone
Bioshock
Metro reduxlar + exodus
RE2
Horizon zero dawn
Hellblade senuas sacrifice

 
kısa bence ama detroit become human'a bakabilirsin hocam. heavy rain ve shadow of the tomb raider'de fena oyunlar değildir.


  • avatar is back  (26.06.19 23:30:21) 
metal gear solid serisi


  • az icilmis izmarit  (26.06.19 23:30:31) 
Evil Within kıymeti bilinmeyen oyunlardan..

Dishonred 1, atmosfer ve şehir çizimleri olarak çok güzel. dishonered 2 zorlama hikaye, iyi olmayan şehir ama güzel bir gameplay.. Benim sevdiğim serilerden.


Detroit Become human artı 1 Güzel oyun sahiden.

Mgs ise diğer oyunları oynamadıysan bir anlam ifade etmez çünkü sonunda seriyi sevenleri ilgilendiren twist var. Telsiz konuşmaları, kasetler falan hep eskiye dokunduran şeyler.
  • eazy  (26.06.19 23:50:02) 
until dawn
resident evil 5
her türlü tomb raider (tomb raider, rise of the tomb raider, shadow of the tomb raider)
lara croft and the temple of osiris
  • bir garip melek  (26.06.19 23:53:14) 
La Noire
Watch dogs 1-2
Hitman 1-2
The Crew 1-2
  • iwasbornonamountainside  (27.06.19 00:07:30) 
GTA5 ve Last of Us var önemli olanlardan. Witcher'ın da ek paketleri epey geniş, sadece giriş paketini oynadıysanız düşünülebilir.


  • gonion  (27.06.19 02:30:54) 
interaktif oyun seviyosanız veya denemek isterseniz benim en sevdiklerim (detroit oynamadım daha ama) until dawn ve tales from the borderlands (bunun oyun tarafı az ama ingilizceniz varsa baya dizi gibi, bu evrenin kendine has bir mizahı var çok sevdim o yüzden). bir de bioshock yazmışsınız tüm seri için mi yazdınız ilk oyun için mi? bioshock infinite inanılmaz bir oyundur hikayesiyle, atmosferiyle onu oynamadan geçmeyin. gta 5 böyle bir listede mutlaka olmalı tabii belirtmeye gerek bile yok. bir de beklentiye girmeden oynamalık sarsın ve keyifli zaman geçirtsin kontenjanından bir şey isterseniz infamous second son tam o konumda bir oyun.


  • semaforo de medianoche  (27.06.19 02:53:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.