[]

witcher 3 wild hunt - steam

witcher'ın önceki oyunlarını oynamadan bunu oynasak olur mu? bi de steam'de bi paket var, witcher 3 wild hunt + witcher 3 hearts of stone + witcher 3 blood and wine oyunlarını içeriyor. oyun zaten uzunmuş sanırım, bu son ikisine de illa ihtiyaç var mı? çok oyun oynayan biri değilim zaten wild hunt bana yeter gibi geliyor.




 
fiyat farkı nedir dlc'li olanla olmayan? azsa al, düşündürüyorsa normal al, bir sonraki indirimlere kadar oynarsın, o zaman dlc'ler indirime girer o zaman alırsın seversen.

öncekileri oynasan bu oyuna daha hakim olurdun ama oynamadan da oluyor. diğer oyunlarda ne olmuş videoları var, yazıları var; oradan bakarsın.
  • Jux  (26.06.19 21:58:29) 
Hearts of stone'un hikayesini ana oyundan daha çok beğenmiştim ben, ama ana hikayeden biraz bağımsız. Blood and vine da bağımsız bir hikaye, ama ana oyunun finaline biraz ekleme yapıyor. Bence hepsini al, iki el paket de güzel.

İlk soruna gelince, serinin ilk oyunu bile aslında hikayenin ortasından başlıyor. Bir de oyun mekanikleri de çok farklı. Ben kısaca bakıp daralıp 3. Oyundan başladım. 10 dakikalık bir video ile geçmişi öğrenmek mümkün.

Mass effect gibi, önceki oyunlardaki yaptıklarının etkileri diğer oyunlarda bazı değişiklikler oluşturabiliyor. Ama yine de önceki oyundaki bazı önemli kararları (hepsini değil) oyun başında mini bi röportaj esnasında verebiliyorsun.

Özet: witcher 3 ve ek paketlerini al. İlk 2 oyunun hikayesinin videoosunu izle dal oyuna.
  • diyanet takvimi  (26.06.19 22:02:46) 
bir de witcher, witcher 2, witcher 3 wild hunt içeren paket varmış hemen hemen aynı fiyata ama ilk soruda sorduğum paketin daha cazip olduğunu düşünüyosunuz sanırım.


  • tepedeki psychedelic adam  (26.06.19 22:20:13) 
Ben son dediğin içinde hepsinin olduğu pakedi almıştım. Ama kısaca bakıp bir saha dönmedim eskilerine. Koleksiyon olsun diyosan al, yoksa gerek yok bence. İnternetten bak eski oyunların mekaniklerine. Belki çeker.


  • diyanet takvimi  (26.06.19 22:44:40) 
ilk iki oyunu oynamadan üçüncüyü oynadım, hikaye anlaşılıyor. sorun olmaz.

iki dlc ile birlikte 160 saatte bitdim ben. boş zamanıma denk geldi. fazla vakit ayırmayacaksan sakız gibi uzar. sadece ana oyunu al.

ha ama oyunun en zevkli kısmı bence hearts of stone'du. hikayesi çok iyi. blood & wine'da sonlara doğru biraz sıkıldım.
  • sir gawain  (26.06.19 23:06:14) 
İlk iki oyun eski olmalarından dolayı sıkabilir. Direkt olarak üçüncüden başlamanda bir engel yok bence, sürekli flashbacklerle hikayeyi tekrardan anlatıyor zaten.

Fakat ben DLC'li paketini almanı kesinlikle tavsiye ederim. Hem HoS hem de B&W şaheserdi bana göre. Zaten ana oyunu oynadıktan sonra onları da oynayasın gelir diye düşünüyorum.
  • synthetic a priori  (26.06.19 23:54:45) 
eğer oyunu severseniz-ki ben aksini düşünemiyorum- kesinlikle hearts of stone ve blood and wine'ı da oynamak isteyeceksiniz kesinlikle alın.

eski oyunları ben de oynamadım, ancak hikayelerini okudum.
  • theos ek mekhanes  (27.06.19 01:51:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.