[]

Hayat Sigortası vb. yaptıran var mı?

Arkadaşlar merhaba.

Kendisine bir şey olduğunda çocuğun yaşam, sağlık ve eğitimine ve aynı zamanda da eşine maddi destek olsun amacıyla herhangi bir sigorta ürünü satın alan var mı aramızda?

Bazı sebeplerden ötürü 30 yaşıma kadar herhangi bir birikimim olamadı. Ailelerimizden eşim ve bana intikal edecek birer daire dışında şimdilik herhangi bir şeyimiz de yok.

Artık maddi durumum iyi diyebilirim. Bundan sonrası için bir birikim zaten yapacağım ancak kaza, ölüm, sakatlık her an başa gelebilecek şeyler.

İstiyorum ki ben bu birikimi yapana kadar başıma bir şey gelirse, çocuğuma güzel bir destek/teminat olsun. 2,5 yaşında bir çocuğum var.

Bana önerebileceğiniz bir sigorta paketi var mı? Örneğin ölümüm durumunda çocuğum için ve çocuğun masrafları dışında harcanması engellenecek şekilde hem tek seferde 15-20 bin nakit, hem de aylık en az 36 ay 2-3 bin tl ödeme yapsın sigorta şirketi. Bir sigorta firmasının böyle bir ürünü var ama detaylarına henüz vakıf değilim. Örneğin yıllık 300 tl karşılığında, ölüm durumunda çocuğa bir kereliğe mahsus 50 bin tl, 48 ay boyunca her ay 5000 tl ödeme yapıyor.

Ben istiyorum ki bana bir sakatlık vs. olursa hem benim masrafım karşılansın, hem çocuğum maddi olarak teminat altında olsun, hem de eşim de güvencede olsun. Ayrıca en önemli şart da şu, poliçede çakallıklar yapılmasın. Sözde vadedilen herşey yazıda da alengirsiz şekilde olsun. Olası durumda bin dereden su getirmesinler.

Önerilerinizi bekliyorum.

 
Boyle bir dunya yok.o cakallik dediklerinizin hepsinin bir nedeni var.

Bunlar diainda size bir sey oldu ama ne oldu? Arac kazasi, bu durumda suc sizinse yine karsilayamayabiliyorlar. Arac bakimi yapilmadiyaa mesela odemeyebilirler. Bin tane durum var.

Kapsam arttikca fiyat artar.
  • black fridayde bos kutuya talim eden adam  (26.06.19 12:48:06) 
hayat sigortasi var bir de soyle bir paket var, 10 sene boyunca aylik bir miktar parayi veriyorsunuz (bireysel emeklilik gibi) bu arada olurseniz kalanlara tazminat veriyor, olmezseniz 10 yilin sonunda size belli bir miktar dolar olarak veriyor. cocugun egitimi icin zorunlu birikim gibi. para kesmiyorlar, bireysel emeklilik gibi de degil bu nedenle. boyle bir sey de dusunulebilir.


  • kassiopeia  (26.06.19 12:51:55) 
Ben bugün bir teklif aldım kanser gibi bir ağır hastalık olursam 50K verecekler, prim 250 tl.


  • prizmatik  (26.06.19 13:06:16) 
Yapı krediden yaptırdım. Aylık 120$ ve güzelliği 12 yıl sonra yatırdığınız parayı geri veriyor. Hem para biriktirme hem sigorta gibi.


  • catch the arrow  (26.06.19 13:53:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.