[]

görevde olan başarılı generaller var mı?

askeri zekasını söyle ispatlamış diyeceğimiz generaller kaldı mı ergenekon'dan sonra? kimler onlar?




 
kalmadı.

nerede ispatlayacak acaba başarısını? sınır ötesi operasyonlarda başarı gösteren herkes tek tek tasfiye edildi. Kardak operasyonunda başarı gösteren ekip hapse atıldı, terör örgütü ile mücadelede olağanüstü başarılar gösterenlerin tamamı dışlandı.

suriye operasyonlarında başarı gösteren ve ince'nin "apoletlerini sökerim" dediği bir paşa vardı, Temel Paşa. kendisi ilk fikir ayrılığında kenara atıldı, hemen kızak göreve çekildi. Oysa başarıları hiç de ufak değildi; üstüne gittiği terör örgütlerini aniden küçük bir kuvvetle çok kısa zamanda kıstırmayı başarmış bir komutandı. nitekim itirazında haklı çıktı ama kimse hatırlamıyor tabi.

orduda çok yetenekli subaylar generaller var. ama kimse kendini gösterip öne çıkmak istemiyor. herkes durumu idare ediyor, göze batmaktan korkuyor.

yetenekli askerler her zaman var, ama içlerindeki cevheri içlerine gömmek zorunda kalıyorlar maalesef. dolayısıyla adlarını sanlarını hiç ama hiç bilmiyoruz.
  • babilbaligi  (26.06.19 13:06:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.