[]

Gmail hesabı - virüs sanırım

Merhaba,

Hem android telefonumdan hem de macbook chromedan gmail hesabımla oturum açınca google aramalarımda, maps aramalarımda herhangi bir sonuç getirmiyor. aradığınız döküman bulunamadı falan diyor. Oturumu kapatınca hem googleı hem de mapsi sorunsuz kullanabiliyorum. Nerede sorun vardır sizce? Nasıl çözerim? Örnekler aşağıda :(

eksiup.com

eksiup.com

 
başka browserlarda da aynı durum söz konusu mu?


  • false pretension  (25.06.19 23:45:17) 
Yok, sadece chromeda mevcut. Onda da sadece gmail hesabım açıkken yapıyor bunu. Kapatınca düzeliyor.


  • cokponcik  (25.06.19 23:49:04) 
chrome'daki bir eklenti buna neden oluyor olabilir. eklentisiz çalıştırıp tekrar deneyin.


  • false pretension  (26.06.19 00:12:41) 
kesin şu mavi büyüteçli eklenti yapıyor onu. içime doğdu.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (26.06.19 09:19:26) 
ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama login olduğunuzda sonuç gelmiyor demişsiniz. fakat paylaştığınız ekran görüntülerinin ikisinde de sağ üstte login olduğunuz anlaşılıyor, ancak birinde arama sonucu geldiğini görüyorum (izmir araması).


  • givemesomesubstance  (26.06.19 09:35:49) 
Doğru ikisinde de oturum açık konumda. Aslında İzmir aramasında da sonuç gelmiyor ki. Sadece konum geliyor bakın. Web araması yapmıyor yani nedense. Çözemedim henüz..


  • cokponcik  (26.06.19 21:29:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.