[]

Yurt dışından mesaj alamama

telefonuma yabancı bi bankadan mesaj gelmesi gerekiyor ama bir türlü alamıyorum.banka ile iletişime geçiyorum numara doğru yolluyoruz diyorlar, burada vodafone'u arıyorum sorun yok gelmesi gerek diyorlar.telefon ayarlarını kurcaladım, roaming falan açtım.ne olabilir sizce sıkıntı??




 
mesela ykb 3d secure şifresi yabancı numaralara gitmiyor. bu da öyle bişey olabilir mi?


  • sttc  (25.06.19 22:12:48 ~ 22:12:57) 
@sttc valla banka ile iletişime geçtim.sıkıntı yok gelmesi gerekli diyorlar.zaten o ülkeden ayrılmadan önce tr numaramı kaydettirmiştim.


  • high hopes of the sozluk  (25.06.19 22:17:40) 
aklıma bi ihtimal daha geldi:

ben fransadayken bnp paribas ile çalışıyordum. tel olarak fransız hattını kaydettirmiştim. ilk günden beri bir kez sms gelmedi telefona. defalarca uğraştım mail attım vs. arada lazım oldukça canım sıkılıyodu, en sonunda aradım, onlar da önce çözemedi. sonra farkettik ki ben hesabı açarken banka benle kampanyalar vs için iletişime geçmesin diye işaretlediğim için tüm iletişim kanallarını kapatmışlar. kampanya değil, gerekli telefon vs sms ler dahi gelmiyor. ama dedim ki ben bunu kastetmedim ki, kampanya dedim. eee öyle demişssiniz biz de yaptık vs dediler.

buna bi göz at. iletişim kanallarını aktif hale getir.
  • sttc  (25.06.19 23:12:16 ~ 23:12:33) 
@sttc hımm mantıklı dediğin ayarlardan onu da bi kurcalıyım o zaman.teşekkürler bu arada :) aklına başka fikirler gelirse, paylaşırsan sevinirim valla.


  • high hopes of the sozluk  (25.06.19 23:39:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.