[]

özel öğrencilik müessesesi mantıklı mı?

tezsizi açılmıyor. tezlisine de başka bir programda kayıtlı olduğum ve sona geldiğim için başvuramıyorum. bu durumda özel öğrencilik başvurusu yapıp gelecek dönemde de tezliye başvursam nasıl olur?
bana mantıklı bir hareket gibi geliyor ama siz ne dersiniz?
bu durum kabul alıp alamamı olumlu ya da olumsuz etkiler mi tezliye başvurduğumda?


 
bence mantıklı, hocalarla muhabbetti ilerletip normal mülakatta işini garantiye alırsın. ayrıca bir durum oluşup programı bırakırsan zararın daha düşük olur (özel ünv için) ayrıca zaman kaybını azaltırsın.


  • yeahbutso  (25.06.19 20:11:02) 
özel öğrencilikte aldığın kredileri saydıramıyorsun :( onun dışında çok avantajlı, hocalarla tanışıklık tezli program için kolaylık.


  • anais  (25.06.19 20:51:10) 
Bence de mantıklı özellikle hocalarla tanisiklik ve kuracagin iyi diyalog sana mulakatta arti puan kazandirir. Benim de bildiğim kadarıyla özel ögrenciyken aldığın dersleri saydırabiliyorsun ama üniversiteden üniversiteye göre değişir. Yönetmeliği acip okuman ya da enstitüyu arayip sorman daha mantıklı olur. Bir arkadaşım ales sartini sağlayamadigi icin doktoraya basvuramadi ancak özel ogrenci olarak 2 ders aldi. Ve şu an doktora mulakatini geçmesi garanti gibi bir şey. Tabi dedigim gibi hocalarla iyi iletişim ve bölümü istedigine dair iyi bir imaj çizmen lehine olur.


  • Amaranta ursula  (25.06.19 20:58:07) 
emin değilim ama 3 ya da 4 derse kadar saydırabiliyorum eğer tezliye geçersem dün öyle okumuştum yönetmeliği. başvuruyorum o halde allah affetsin artık.


  • Efoody  (25.06.19 22:32:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.