[]

Kanas Canan muhabbeti nedir?

Yani kadına niye bunu diyorlar? İlk kim çıkardı?




 
güneydoğuda zamanında şehir efsanesi olarak dolaşan bur “kanas leyla” muhabbeti vardı.

Daha iyi Keskin nişancı olmak için tek göğsünü aldırmış, işte sigara içen askeri vuruyor, hatta tecavüze uğramış intikam için dağa çıkmış gibi türlü söylentiler vardı.90 larda özellikle.

Canan kaftancıoğlu’na da tweetlerinden falan dolayı subliminal ofansif mizah yapıyorlar akılları sıra. 31 marttan sonra çıktı bu caps. Hatta sozlukte başlığı Nisan 2019 da açılmiş.
  • dogalantibiyotik  (24.06.19 23:21:19) 
Aktroller. CHP'nin dinozor kanadı da bir şey varmış gibi destek atmaya başladı bu söyleme.

Kaftancıoğlu sol söyleme yakın, Hazirancı bir il başkanı. CHPli kadın dendiğinde akla gelen imajdan da fersah fersah uzak. O yüzden ötekileştirmek, ezmeye çalışmak işlerine geliyor.

6-7 sene önce attığı Sakine Cansız tweetini de ısıtıp ısıtıp ortaya çıkarıyorlar bir de, şimdi kötü niyetli birisi gelip yazmadan ben yazmış olayım.
  • sevgikusunkanadinda  (24.06.19 23:47:56) 
kendisi karadenizli dağa çıkacak bir kökenden gelmiyor ama.


  • mikahakkinen  (25.06.19 08:37:28) 
kendileri kırmızı bültenle arana teröristi yayına çıkardıkları, Kürdistan bayrağını göndere çektikleri, Barzani'ye siper oldukları, ypg ekibini davul zurna ile ağırladıkları, salih müslim'i otellerde ağırlayıp görüştükleri, seçim öncesinde öcalan mektubundan medet udukları içn.

bu kadar alçaklığı örtmek için alakalı alakasız lakap takıp siyasetçilik oynuyorlar.

sonra vay biz niye sandığa gömüldük...
  • babilbaligi  (25.06.19 12:38:21) 
"Saygısızlık etmeyin, haddinizi bilin, doğru düzgün konuşun, konuşamıyorsanız da defolun gidin" demek için tartışmaya geri dönmek zorunda kaldım. Şu yaştan sonra size üslup öğretmeyelim, insanların farklı düşünüyor olması size hakaret etme hakkı vermez. Bunu herkes o faşistoşkoş kafasına soksun.

Benim nickim Sivas'ta öldürülen Hasret Gültekin'in türküsünden gelir. "Sivas Göklerinde Sırp Tayyareleri Uçacak Mı?" diye yazı yazan İsmet Özel'in yancıları da, arda_turan_1986 türü nick alıp buralarda siyasi analiz kasanlar da bilsin.
  • sevgikusunkanadinda  (25.06.19 13:17:53 ~ 13:22:02) 
burak_yilmaz_1983, sadece hakaretine sessiz kalmadığım için geri döndüm. Bundan sonraki süreçte muhatabım olamıyorsun. Gidip kahvehanedeki ülkücü dayılarla "araplar israillilere toprak satmış israil öyle kurulmuş" geyiği filan yap. Öylesi makbul sana.


  • sevgikusunkanadinda  (25.06.19 13:24:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.