[]

Ekşi Duyuru Yönetiminden İstek.

1) Aroması geçmeyen sakız istiyorum.
2) duyurusunu silenler olduğunda yazılanlar puf diye uçup gidiyor, eğer böyle bir hatayla karşılaşılırsa yazılanlar otomatik olarak clip board'a kopyalansın ya da text box ortadan kaybolmasın ve yazdıklarımızı kurtarabilelim. Okuyunca mesajı silebilirsiniz.



 
feedback e yazsan?


  • stroyaa  (06.04.10 14:02:44) 
bu çok konuşuldu burada, compumaster ctrl+a ve ctrl+c tuşlarını çok sevdiğini, herkesin bu tuş kombinasyonlarını kullanması gerektiğini söyleyerek bu tartışmaya son noktayı koymuştu.


  • ocanal  (06.04.10 14:11:57) 
ekşifink yakında duyuru compatible olacak, duyuru ve tum cevapları koyalayabilecegiz.


  • bryan fury  (06.04.10 15:17:47) 
ben o feedback'in de ta geçmişine atlayım be.

kimlanbu'nun dediği o değil. adam soru sormuş, biz cevapla diyip cevaplamaya başlıyoruz yazıyoruz yazıyoruz, gönder diyoruz, hoop duyuru gitmiş, boş bi satır geliyor. adam artık nesini beğenmediyse silmiş duyuruyu. hadi vazgeçti sormaktan. keyfi bilir. ama bakıyoruz iki dakika sonra aynı duyuruyu bi daha açmış.

yanlış anlamıyorum di mi bunu diyosun. gerçi bu adama ne uğraşacam bi daha cevap yazmak için. ama yine de insan onca düşünüp yazdığı şey boşa gitmesin istiyor.

feedback'e yazdım ben. aynısnı değil ama benzerini yazdım. oralı olan da oy veren de yok. cevap yazılan duyuru silinemesin kardeşim. ya da bir seçenek olsun, silecek adam soruyu açarken onu işaretlesin, biz de görelim adamın silebileceğini, uzun cevap falan vereceksek ona göre iki kere düşünelim. "amaan silecek nasıl olsa hiç cevap yazmayım buna" diyebilelim.
  • kibritsuyu  (06.04.10 15:38:18) 
@kibritsuyu, aynen söylediklerinden bahsediyorum, bir kaç gündür geliyor başıma deli oluyorum.


  • kimlanbu  (06.04.10 15:50:11) 
eksifink ile soyle yapabiliyoruz artık;

duyuruyu single olarak yenı sayfada acıp altta beliren f buyonu ile ekleyebiliyoruz.
  • bryan fury  (07.04.10 01:13:56) 
1. böyle bir şey mümkün değil. niye? aroma senin hissedebilmen için tat ve koku alma organlarınla beynine ulaştığına göre sakızdan çıkıp organlara giriyor demektir. e sakızdan çıka çıka bitiyor elbet. sakızdan çıkmayan aroma seni tatmin etmez, sakızdan çıkan aroma sakızda kalmaz. erke dönergeci lazım bunu üretmeye.


  • kibritsuyu  (08.04.10 16:04:24) 
@kibritsuyu, willy wonka bitmeyen şeker yaptıysa ben çok şey mi istiyorum :)


  • kimlanbu  (08.04.10 16:21:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.