[]

trafik ihlallerinin ihbarı nasıl oluyor?

arayıp şu plaka şunu yaptı deyince bi kıymeti oluyor mu ya da böyle bir ihbar zaten ispatlanamayacağı için mümkün değil mi? bugün abartmıyorum 15-20 saniye içinde daracık kaldırımda 4-5 tane motor geldi karşımdan. ben bunlar için bişey yapamıyor muyum?




 
ben hep 155'i ararım ama bir halta yaramıyor. işlem yapılabilmesi için karakola gidip bizzat, isimle şikayetçi olmak gerekiyormuş; saçmalığa bak. sanki trafik ihlalleri toplumsal bir sorun değilmiş gibi.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (24.06.19 22:43:52) 
Ben de 155' arayip yaptığım şikaytlerde bir sonuç alamamistim sari cizgilere park eden araçlar icin. Aramamdan sonra hâlâ park ediyorlardi.


  • Amaranta ursula  (24.06.19 22:48:13) 
video veya fotograf cekip emniyetin internet sitesindeki ihbar kismindan sikayet ediyorum. bu sekilde yapilan sikayetleri mutlaka inceliyorlar. hatta son durumu da mail atiyorlar.

ozellikle arabaya cakar taktiran barzolari sikayet ediyorum. sisteme sikayeti kaydediyorlar ve ilk trafik kontrolune denk geldiklerinde sistemde sikayet cikiyor ve arabayi kontrol ediyorlar.

trafik mudurluklerine gonderilen bilgi mailine sizi de ekliyorlar.
  • a340  (25.06.19 08:15:51) 
egm nin uygulaması var fotoğraf atıp ihbar etmelik ama işe yarıyor mu bilmiyourum.


  • dieselsingle2  (25.06.19 10:42:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.