[]

balenciaga sorunsalı

konuşmanın içerisinde lüks tüketimini vurgulayan, gönderdiği bir fotoğrafında adidas ultraboost mu aldın diyince balenciagam da var ihiihhii diyen biriyle bir ömür geçirebilir misiniz?


not: bu sürekli olan bir olgu değil dostlar, ama oldu mu en iyisi olmalı diyen ve bunu kesinlikle kendi ekonomik özgürlüğüuyle tesis eden birinden bahsediyoruz.

 
gecirmem


  • yuvarlanantencereninkapagi  (24.06.19 22:41:15) 
Hayallerimin aşkı, ölürüm de bırakmam.

Bunu sormak bile çok abes, öylesiyle ömür geçmeyeceğini hepimiz biliyoruz bence. Geçirmeye çalışıp da ağlarsan suç senin.
  • hatun  (24.06.19 22:41:22) 
balenciaga aldı diye sorgulardım. en iyisi balenciaga değil. sosyal medyanın gazabına uğradığına emin olurdum ve bu beni soğuturdu.


  • bahoho  (24.06.19 22:52:14) 
bahoho zaten burada vurgu biraz da lüks tüketim yapabilme durumuna


  • sameidiot  (24.06.19 22:53:44) 
Burada sorun luks tuketim yapabilme durumu degil, bunu sindirememis, vurgulama geregi duymus olmasi.
Ben yapamazdim bu kafayla

  • somethinginthewayshemoves  (24.06.19 23:12:25) 
balenciaga almasında problem yok da balenciagam da vaaar ihihi demesi gerizekalı olduğunu gösteriyor.


  • xvyz  (24.06.19 23:36:12) 
maalesef hayır.
az olsun öz olsun kafasındalar ama o iş öyle gözüktüğü gibi azla kalamıyor

  • heee  (25.06.19 08:31:48) 
Gecirmem.
Sahip oldugu nesnelerle kendisini konumlandirabilecek kadar sig birisiyle görüsmem.
Eskiden muhafazakar kesimde kadinlar kollarindaki bileziklerle boy ölcüsüyordu. Bunun ondan ne farki var.

Bir de tavirdan bagimsiz olarak balenciaga ASIRI cirkin bir ayakkabi. Ayakkabidan cok dozere benziyor. Bir insan nasil onu alip da ayakkabi diye kullanir aklim almiyor :O Benim icin "Bakin benim estetik zevklerim yok. O yüzden pahali seyler alarak konudan anliyormus gibi yapiyorum." demek isteyip de bunu acikca söyleme cesareti olmayanlar icin yapilmis.
  • chitosan  (25.06.19 10:25:49) 
chitosun söylediğine ek olarak bence dalgalanmayı, yani bi gün taharet musluğunun üzerini temizleyip bir başka gün balenciagalarıyla nişantaşında gezmeyi seviyor sanki. kendi rafine dünyasını yapılandırıp çevresinin buna saygı duymasını bekliyor gibi düşünmüştüm. ama yine de bir arada olma durumu bunu kaldıramayabilir.

cevaplar için teşekkürler
  • sameidiot  (25.06.19 10:52:01) 
oldu mu en iyisi olsun diyen, kaliteli tüketim yapan biriyle olurdum ama sırf pahalı, herkes alıyor, sosyal medyada popüler oldu diye almış olduğu bir ayakkabının lafını eden biriyle olmazdım.


  • aquarium  (25.06.19 10:58:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.