[]

Eryaman vs Yaşamkent vs Bağlıca

Hangisinden ev tutayım? Neden?




 
Araban varsa net Yaşamkent.
Yoksa Eryaman.

  • marla is in my head  (24.06.19 21:42:56) 
Araban varsa net Yaşamkent +1.

1 senedir Yaşamkentte oturuyorum, ilk geldiğim zamanlar isyan ediyordum her yer uzak köy gibi vs. diye ama zamanla alıştım. Şehir kalabalığı yok, garip tip insanlar yok, kimse kimseye karışmıyor. Genel olarak zengin, elit kesim zaten. Benim arabam olmadığı için biraz zor oluyor sağa sola gitmek ama onun dışında her şey güzel bence.

Merak ettiğin bir şey olursa elimden geldiği kadarınca yardımcı olmaya çalışırım.
  • lana del rey  (24.06.19 21:49:56) 
Eryaman.

Kiralar daha makul, etraf daha ucuz, metro birçok noktada kullanışlı, araba ihtiyacı minimum.
  • babilbaligi  (24.06.19 21:51:31) 
Sağolun arkadaşlar cevaplar için. Özellikle semt sakinlerinin yorumları altın değerinde. Araba var. Mekan nezihliği, ev temizliği ve evden arabasız çıkınca da manalı bir yürüyüş yapabilmek kriter olabilir. Fiyat/performans açısından bu üçüne indirdim. Bunlar dışında önerilere de açığım.


  • absel  (24.06.19 21:56:56) 
ev temizliği - bağlıca(burun farkıyla); bina yaş ortalaması en düşük orada bulursun. Yaşamkent 2002'de, Eryaman 90'larda kuruldu.
evden arabasız çıkmak - Eryaman (açık ara). her noktasından etkin ulaşım, yürümelik oturmalık yeri en bol olan seçenek bu.
mekan nezihliği- Yaşamkent (burun farkıyla); Eryaman Fatih ile, Bağlıca Etimesgut ile komşu. Yaşamkent böyle bir çomar yuvası ile komşu olmadığı için daha nezih. oturanların düzeyi çok farklı olmadığı için puanlamayı komşudan aldım.

üç kriter üç farklı sonuç veriyor, kolay gelsin.
  • babilbaligi  (24.06.19 22:01:45) 
eryaman sessiz sakin kendi halinde.


  • mikahakkinen  (24.06.19 22:04:30) 
ERyaman'da oturan birisi olarak. eryaman ve ya yasamkent diyorum.
Eryaman'a yeni bircok site yapildi. Toplu tasim iyi durumda.

Fakat, bekarsan bence bahceli,emek tarafi baska yere bakmana gerek yok.

illa bu uc alternatif varsa birde batikent'ten de ev bak.
  • 1917  (24.06.19 22:36:37) 
bağlıca'ya yeni taşındım. araban yoksa sıçtın. komşu falan iyi ama sokaklar köpek dolu, geçtim yürümeyi otoparktan arabasız çıkamazsın. temizlik işi de riskli zira her yer inşaat. neden bağlıca sorusunun cevabı ise evler yeni (sıfır ev çok var), kiralar nispeten daha ucuz.

Sıfır veya aşırı yeni bir ev takıntın yoksa, yaşamkent. manalı bir yürüyüş falan demişsin, Etimesgut çomar yuvası bir yer.
  • giovanne  (24.06.19 22:59:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.