[]

Yüksek Lisans Mülakatı

Kendimi gömlek içinde çok rahatsız hissediyorum. Siyah tişört ve siyah pantolon her zaman alıştığım, kendimi rahat hissettiğim kombin. Bunlarla gitsem çok sorun olur mu sizce? İlla gömlek mi giymeliyim??




 
okul neresi? şehir neresi? bölüm hangisi?
Bunları da yazsan çok sorun olur mu sence?

  • ucanokuz  (24.06.19 14:23:01) 
Çok rahatsız hissettiğiniz bir şeyi nerede olursanız olun giymeyin. Çünkü rahatsızlık sizin bütün hareketlerinize, düşünme hızınıza bile yansır.

Kadın olduğum için pek bir fikrim yok ama siyah veya beyaz polo tişört nasıl olur acaba?
  • jacque  (24.06.19 14:24:14) 
gömlek güvenli bir çözümdür, çoğu kişi bu sebepten giyiyor zaten. mülakatta bunlara takılan biri olursa ondan gelecek negatif önyargıyı kırmak için.
bence yüksek lisans mülakatı için elzem değil fakat ne giyerseniz giyin temiz ve ütülü olsun, yani tertipli düzenli dün gece çıkardığınız tişörtü, ya da çamaşırlıktan aldığınız tişörtü giyip gitmeyin. rahat hissedeyim derken düzensizlik intibasını bırakmayın yani özetle.
başarılar.
  • ilkot  (24.06.19 14:35:26) 
Kapriyle doktora mülakatına giren gördüm, kabul aldı. Kasmanın alemi yok, siyah tişört-pantolon kombinasyonu iyidir.


  • hatun  (24.06.19 15:04:26) 
istediğinizi giyin sizin dış görüşünüze göre bir ön yargıda bulunacaklarsa bir zaten okumayın o zihniyetin barındığı yerde.
bence en önemlisi rahat ve kendi olabilmesi insanın.

  • ezkaza  (24.06.19 15:46:43) 
gömlek ve kravat o işe-mülakata vs. önem verdiğin intibası oluşturur karşında. sana artı değer katar mülakatta. bir de şu var, kimse gömlek kravat giydiği için bir mülakatta bu ne biçim kılık diye olumsuz bir tavırla karşılaşmamıştır herhalde. ancak tişört giyme mevzusunda sizde bile acaba diye bir his uyandırdıysa demek ki bir şey var ortada.

giyimin senin kabul alıp almamanda tek başına etkili değildir ancak karşındakileri siz daha konuşmaya başlamadan pozitif etkiler. ama puanlamayı elbiseniz göre değil bilginize göre yapıyorlar.
  • yemrem  (24.06.19 16:08:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.