[]

Saç uçlarının kıvrılması

Merhaba romalılar,

Saçları omuzda kestirince tüm saç dümdüz olmasına rağmen uçları dışa doğru kıvrılıyor. Bu görüntüden nefret ediyorum. Bunun nedeni saçın cinsi mi kesim tekniği mi? Her saçı bu boyda olanda bu sorun yok çünkü. Anlamadım gitti nedenini. Düzleştirsem de fön de çekilse 15 dk sonra kıvrılıyor yine uçlar dışa doğru. Nedenini ve çözümünü bilen var mı?


 
Ben saçın cinsi diyorum. Aynı sorun bende de var. Bir ara saçım brezilya fönlüydü, ne güzel bu sorundan kurtulmuştum. 6 ay sonrasında o saç yine kıvrılıyor, pfff!


  • SiyamkedisiZorro  (24.06.19 13:33:32) 
Saçın uzunluğu. O kıvrılmayı istemiyorsanız saçlarınızı omzunuza değmeyecek boyda sürekli kestirmeniz lazım, uzadığı an kıvrılmaya başlıyor.


  • bir nick var benden iceri  (24.06.19 14:10:57) 
Aynısı bende de vardı. Ben her ikisi de etkili diyorum. Yeni bir kuaför bulup memnun olmadığım saçlarımı ona kestirdim. Şimdi öyle bir sıkıntım yok. Hem saçlarımı biraz daha kısalttı hem de aralara katlar filan bir şeyler yaptı, bayağı uzun bir süre kesti biçti.


  • inawen  (24.06.19 14:18:25) 
Benim de başıma gelmişti, sonra ikinci bir kuaföre tekrar kestirip durumu toparlattım. İlk kuaför cetvelle çizmiş gibi dümdüz kesmişti, saçlarım ondan kıvrılmış. İkincisi böyle daha atraksiyonlu, katlı kesince düzeldi.


  • wish i could find a way to disappear  (25.06.19 02:11:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.