[]

sadece netflix/hbo/streaming icin tv: smart tv mi normal tv + apple tv mi?

- normal tv hic izlenmeyecek hatta kablo/anten bilene baglamayacagim.
- netflix, hbo uygulama olsa guzel olur
- telefondan youtube vb hizli bi sekilde video secip tvde stream etsem super olur.

apple tvnin avantaji airplay ama dezavantaji fiyati. dusundugum ucuz yollu 4k smart tv, 4k tv + apple tvden 700 lira civari daha ucuz. nasil olacak bu isler?

 
telefon iphone'sa ikinci el apple tv bakabilirsin hocam. bozulacak aletler degiller zaten. oylece duruyorlar evde. (garantisinin bitmesine 2-3 ay kalmis bi tane denk getirirsen daha iyi olur)

kendi ekosistemi icinde cok kullanisli oluyor apple tv. en basitinden kullanici adi sifre yazmak/yazi yazmak bu tarz cihazlarda iskenceyken apple tv'de text box'a tiklayinca hop telefonda klavye acilmasi falan guzel rahatliklar. ha fiyati cok, sifirina gerek yok (tr fiyatlariyla)
  • brkylmz  (24.06.19 10:03:05) 
he yazmamisim, evde telefonlar ve tablet appledan o yuzden apple tv dusundum


  • eksimtrak  (24.06.19 10:08:57) 
cevap belli. artık apple ekosistemindesiniz. hayırlı olsun.

2. el almanızı öneririm.
  • a darkness coming  (24.06.19 10:23:43) 
Cok pahali bir sony smart tv almistim. Üzerinde Android TV isletim sistemiyle gelmisti. Hayatimda bu kadar pisman oldugumu hatirlamiyorum. Simdiki aklim olsa sadece Ekran kalitesine parayi yatirir, yaninada bi apple tv alirdim.


  • VIPCH  (24.06.19 10:49:20) 
4k tv+roku yada chromecast
smart tv alacaksan, LG'lere bak mutlaka. LG'nin WebOS'i en kullanisli ve en hizli smart tv arayuzu.

  • crucio  (24.06.19 10:54:33 ~ 10:56:18) 
bence akıllı tv almanız daha iyi. daha öncede yazmıştım bunun hakkında. bende iphone, ipad, mac, airpods kullanıcısıyım. ama apple tv benim için çok gereksiz. hediye gelmemiş olsa almazdım. çünkü sadece netflix, youtube vs için kullanıyorum. youtube da çok girdiğimden değil öylesine takılmak için. sadece bunları yapmak için o kadar para vermek bana mantıksız geliyor. akıllı tvler rahatça hallediyor tüm işleri. apple tv nin tek ve küçük artısı airpodsları bağlamak. para verip bir cihaz alacak olsam android tv box alırdım. yeni televizyon alacak olsam kesinlikle akıllı tvlerden alırdım.


  • onurrrrr  (24.06.19 11:42:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.