[]

LCD TV Tavsiyesi

Peder "Bana LCD bul" cümlesini sarf edince mecburen araştırmalara giriştik; ancak ben bu olaydan hiç anlamıyorum.

Tek kriter, 800 TL'nin altında kalmak, onun dışında adam için diğer özellikler aşırı da fark etmeyecek; ama yine de kaliteli, uzun ömürlü güzel bir alet almakta fayda var.


Direkt tavsiye edebileceğiniz ürün var mı? Eğer yoksa LCD TV'lerde hangi markaları tercih etmeliyiz, hangi özelliklere dikkat etmeliyiz alırken bir oldurtsanıza pls.

 
sizin kriter her şeyi baltalıyor ama.

1000 liranın altına samsung (örnek olsun diye) 32' panel bulmanız mümkün ama 800 liranın altına markası (arçelik bu hususta marka olmuyor) olan bir panel bulmanız pek mümkün değil gibi.
  • kafa radyo  (06.04.10 11:37:50) 
Sanırım bütçeyi zorlaya zorlaya yükselteceğiz biraz; 32" lerin ufak gelme durumu da var; ama ne kadar yükseltilir onu da bilemediğim için genel tavsiyelerinizi alayım ben yine de


  • zaugnakhaldun  (06.04.10 11:40:23) 
800'ü 1000'e çıkartırsanız bulursunuz teknoloji magazalarında, keza 999tl ye lcd tvler var ki bunlar genelde kampanyalı ürünler olmakta bu yüzden marka seçme gibi bir lüksünüz olmayacak gibi gibi.


  • copy paste  (06.04.10 11:46:39) 
Kipa'da veya Carrefour'da 750 TL den başlayan fiyatlarlarla 32" bulabilirsiniz. Markaları SEG filan olacaktır. Ancak standart yayınlar için gayet yeterlidir.


  • faithless  (06.04.10 13:02:39) 
800 900 lira arası toshibanın bikaç ürününe rastladım media marktta..süper bi görüntü kalitesi olmaz belki ama sonuçta pederi tatmin eder bence:) kaliteli bi marka,uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.

ekran küçük ama şu da olabilir...
www.teknosa.com.tr
  • p a t r i o t  (06.04.10 13:09:37 ~ 13:12:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.