[]

Eski Fetö Sever Arkadaşlar

Lisedeyken henüz reyizle fetönün arası açılmamışken bunlar her hafta abilere ablalara giderdi.
Bu hemen hemen sınıfın 1/3’üne tekabül ediyordu.
Sınıfın yarısı fetö dershanesindeydi. Tabii ki her dershaneye giden o düşüncede olmasa da çoğu fetöseverdi.
Dedim ya o zamanlar reyizle araları açılmamıştı. Hatta hiç unutmam bir gün reyizin annesi vefat ettiğinde aralarında facebook profil fotoğrafını Tenzile Erdoğan yapan vardı.

Sonra aralar yavaştan bozuldu. Kimi reyizden yana saf tuttu, kimisi de fetöden taraftı.

Şimdi sosyal medyada filan denk geliyorum. Bu tiplerin alayı Atatürkçü olmuş. Ekrem İmamoğlu fotoğrafı paylaşmalar, 10 kasımlarda yas tutmalar filan.
Hani bilmesem bunların lisede ne fok olduğunu aradan geçen 7-8 yılda akıllanmışlardır diyeceğim de hiç samimi gelmiyor. Lisede gezicilerin anasına avradına küfreden adam şimdi Atatürkçü ayakları yapıyor.

Benim çevremde durum bu. Samimiyetlerine inanmıyorum kısaca. Fetöcüyüm demeye g*tleri yemedikler için Atatürk’ün arkasına saklanıp muhalefet kasıyorlar.

Bi tek bende mi durum böyle?

 
hayır, yoğunlukla ahaber izleyenlerin hepsinde durum böyle


  • vladimirdökümov  (23.06.19 12:01:45) 
eski akp'li direk muhalefet olursa fetöcü diye kan alırlar, g*t korkusundan muhalefet yapabilecekleri en yakın sığınak olarak sol tarafı seçiyorlar. bu da sol tarafa zarar veriyor aslında.


  • nahtoderfahrung  (23.06.19 12:05:27) 
Lisede böyle yapan biri değişebilir aslında. Kişilik gelisimi, ilgi, tutum vs 25 yaşına kadar şekillenen bir şey. O yüzden çok da şey yapmamak lazım ama hepsi degistiyse içinde illa ki sizin dediğiniz gibi olan vardir


  • westblack  (23.06.19 12:14:48) 
sadece onlar değil 15 temmuzdan sonra iktidarda atatürke sığındı. bunlar ta 1980den beri herşeyi araç olarak kullanıyorlar. asıl korkulması gereken durum buydu, bu adamlar en büyük düşman belirledikleri adamın arkasına sığınıyorlarsa gözleri o kadar dönmüş demektir. bu ülkenin en büyük düşmanı siyasal islamcılardır.


  • mikahakkinen  (23.06.19 12:49:51) 
adamlar kamufle oluyor işte, kimin nasıl işine gelirse, kimisi atatürkçü oluyor kimisi reyizci. şey olayı gibi düşün ölü taklidi yapayım da beni pas geçsinler falan. ayrıca aralarında hala derin bir konekşın içinde bu adamlar. türkiyede hiç bişey düzgün ilerletilmediği için bu temizlik olayı da yürütülemedi.

ha ne oldu, fetocular dışarda işinde gücünde takılırken, burada eteği kısa diye akademisyenlikten atılan arkadaşımız oldu, hatta nickini de aklıma getiremedim kıvılcım diye bi sözlük yazarı arkadaş vardı, oda işsiz kaldı belki hala öyledir.
  • Fodera  (23.06.19 13:32:20 ~ 13:37:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.