[]

köpeğin hızlı hızlı nefes alması

Selamlar. Yıllardır apartmanın önünde 2 tane köpek yatar. Bütün apartmanın sayılır yani. Bizler de çok severiz.

Demin eve dönerken bir tanesi dil dışarıda hızlı hızlı nefes alıp veriyordu. Kara kış ve çok sıcaklarda apartmana alıyorum genelde. Gene girdi ama o hızlı soluk alıp verişi bitmedi. Susuz kalmıştır diye su koydum önüne onu da istemedi. Ben de suyu bırakıp gittim.

Sıcaktan mı böyle olmuştur acaba? Baya da yaşlı bir köpek. Hastalık mıdır?

 
benim gordugum tum kopekler hizli hizli nefes aliyor, biraz naif bir insan olabilir misiniz


  • hjarteblod  (22.06.19 23:44:16) 
köpekler dillerini dışarı çıkarıtıp hızlı nefesler ile dillerindeki nemi soğutup serinlerler. gayet normaldir gölgede de olsa vucut sıcaklığını dengede tutmak için devam eder. iştahı yok bitkin ve su içmiyorsa rahatsız olabilir.


  • karoyedili  (22.06.19 23:55:00) 
Pek naif sayılmam aslında ama sıcak köpek yerine bana çarpmış olabilir. Zira şuan dışarıda ve iyi görünüyor, su falan da içmedi. Belli ki serinlemeye ihtiyacı varmış.


  • ravenclaw  (22.06.19 23:55:19) 
Vallahi baskan bizim alaman iti kara kista kombiyi yaktigimda gotunden soluyordu. Kombiyi yuksek yaktigim gunlerde kopegi disari koyuyordum. Kulubede daha rahat uyuyor.


  • allah yazdiysa bozsun  (23.06.19 00:21:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.