[]

Prostat ameliyati

Merhaba duyuru ahalisi,

Babam 61 yasinda, yaklasik 6 aydir psa degerleri yüksek cikmakta. En son Memorial hastanesinden Volkan Tugcu, kendisine prostattaki tümörü kazimak veya tamamen almak icin ameliyat önerisinde bulunmus. Kendisini volkan tugcu'ya yönlendiren doktoru da bu görüste ve doktora güvenebilecegini söylüyor.

Bu ameliyatin maliyeti 40 ila 50 bin lira arasinda olacak, sizce özel bir hastanede yapmaya deger mi, yoksa devlet veya üniversite hastanelerinde önerebileceginiz bir doktor var midir?

Saglik icin para harcamakta bir sorun yok fakat doktorun babama söyledikleri, devlette ameliyat olanlarin idrar kacirma problemi yasadigi, yine orada acik ameliyat yapildigi, kendilerinin robotla kapali ameliyat yapacagi seklinde. Bu söylemler acikcasi benim cok hosuma gitmedi ve özel olmayan baska bir yerden bir doktorla görüsmesini ve bunlarin devlette böyle olup olmadigini sormasini istedim.

Ben yurtdisindayim ve burada konustugum birkac saglik yöneticisi de yine bu ameliyatin kolay bi ameliyat oldugunu söylediler.

Bu sebeple, böyle bir meblagi vermek de cok rahat bir sey olmadigi icin bizim acimizdan, özel hastaneler haricinde bir önerisi olanlar fikirlerini beyan ederse cok sevinirim.

Tesekkürler simdiden.

 
ben ve eşim devlet araştırma hastanesinde robotla ameliyat olduk.
artık robot araştırma hastanelerinde var.
araştırma hastanesinden prof. hocadan özel muayene alıp konuşabilirsiniz.
  • aslindasorunumpsikolojik  (22.06.19 22:56:03) 
Ameliyat kolay değil. Robotik cerrahisi devlette de olabilir ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Ufak bir problemde ömür boyu bez bağlayarak gezme ihtimali var. Maddi sıkıntınız yoksa özelde olunmalı derim. Acıbadem’de ali kural bu işin piri. Geçmiş olsun.


  • selimcigimisik  (22.06.19 23:46:12) 
Şans mı bilmiyorum ama aynı ameliyatı babam oldu yaklaşık 7-8 yıl önce devlet hastanesinde hiç dr araştırmadık. Direk gitti oldu. Bir sorunu yok. Hemde açık oldu herhalde robotla felan değil. Sadece arada psa sına baktırıyor.
Bu işlerin tamamen şans olduğunu düşünüyorum.
Teyzemde basit bir ameliyatı prof a yaptıdı ama kaç senedir problemleri bitmedi
  • Neyazayım  (23.06.19 00:01:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.