[]

duvara kafa atasım var

twitterdan bir hatunla ekleştim. 1 ay hiç konuşmadık. sadece birbirimizi stalkladık. o tweet attı beğendim, ayıp olmasın diye geri döndü. instagramdan takipleştik. yine aynı şeyler. hikaye atarım izler, o atar ben izler. böyle bir ay tanışma adına birşey söylemeden geçti.

instagram fotolarına bakarken yaptığı bir çizimi gördüm, çizimin çok hoşmuş diye bir giriş yapayım dedim. bırak cevap vermeyi, görüldü bile yapmadı bir süre. kaç gün görüldü yapmadı bilmiyorum ama işin ilginç kısmı o sırada sürekli hikayelerime bakıyordu.

neyse dedim heralde gönlü yok. hikaye atmaya devam ettim. birgün onun doğduğu ve bildiği bir şehirde bir hikaye attım. bana mesaj attı, oradan muhabbet etmeye başladık. bir süre konuştuk. sonra 1 hafta geçti. ben bi hikayesine mesaj attım. 1-2 saat aralıksız konuştuk. çoğu konuda ortak yönlerimiz çıktı. bana çalıştığı yere kadar çoğu şeyi söyledi. konu burçlara geldi. ikimizde aslan burcu çıktık. bana "koşarak uzaklaşsak mı asdfds" dedi. bende "deli deliyi gördümü sopasını saklar" diye esprili yaklaşayım dedim ama belki de bok ettim. bana "aynen" diye cevap verdi. sonra kafamda ışıklar yandı. şurdaki george gibisalak ve pişman hissettim kendimi. belki orda deli esprisi yapmak yerine "bunu bir kahve içmeden öğrenemeyiz" gibisinden birşey söyleseydim durumlar daha farklı olurdu. durumu çevirmeye çalışıp "oraya döndüğümde kahve içelim bakalım nolcak" gibisinden salak birşeyler söyledim. 1 gün boyunca görüldü yapmadı.

birkaç gün geçsin, hikaye atsın diye bekliyorum ama pek hikaye atmıyor. fazla ısrarcı olmadan ne yapabilirim? böyle konularda ben de akıl veririm ama hiçbirşey düşünemiyorum :(

not: yazım hataları, cümle düşüklükleri olabilir. şimdiden özür.

 
Biraz etkilendiğiniz için yaptığınız espri geri tepmiş gibi gelmiş.

Ama eğer gönlü varsa o espriden bir şey olmamıştır. Eğer gönlü varsa. Sonraki mesaj da garip bir mesaj olmuş ama o da bir problem değil.

İlla bir hikaye atar bir iki gün içinde o zaman yazarsınız bir mesaj yine muhabbet başlatırsınız. Sonra bir kahve içsek mi artık falan der buluşursunuz işte. Ama gönlü yoksa da yapacak bir şey yok.

İki defa kahve teklifine cevap vermiyorsa gönlü yok demektir.
  • levpontryagin  (22.06.19 20:24:11) 
Saçma bir espri olmuş ama gönlü olsaydı bunu tolere ederdi diye düşünüyorum, abartılacak bir şey değil esasında. Bence gönlü yok.


  • gördüm seni minik  (22.06.19 20:38:46) 
Espride bi şey yok ki.
O anlık sıkılmıştır belki. Sonraki storyde devam

  • somethinginthewayshemoves  (22.06.19 20:49:44) 
hacim senin dediginde hic yanlis birsey yok ki be ameke. bu ota boka nem kapma da iyice moda oldu millette hee.

gönlü yok +1
  • bushido77  (22.06.19 20:53:32) 
fal muhabbeti yapan kızdan hayır gelmez, senin için hayırlısı uzak dur.


  • nahtoderfahrung  (22.06.19 21:14:53) 
söylediğinde bir şey yok, kız kezban.


  • nothing in my way  (22.06.19 21:17:54) 
Kanka bırak ya götünü kaldırma böyle kezbanların.. Sanki ondan başka kimsede kuku yok. Egosunu şişirme daha fazla. Engelleme ama iletişimi kopar, bırak peşinden koşsun.


  • '  (22.06.19 21:23:07) 
kız isteseydi çoktan olmuştu, gönlü yok +1


  • anais  (22.06.19 22:28:24) 
Salla gönlü yok. Espririnin de kotu bir tarafi yok. Bir şey yapma bence. Ben olsam daha yazmazdim hatta o yazsa bile cevap vermezdim.


  • Amaranta ursula  (22.06.19 22:32:59) 
Espri gayet normal. Kızın gönlü yokmuş öyle 2-3 saatliğine kafa dağıtmak istemiş. GÖnlü olsa en boktan esprinle bile kaçmazdı


  • KaraSakall  (23.06.19 00:48:15) 
kadın isterse oluyor patron, sen en doğrusunu yapmışsın zaten şimdiye kadar. boşver de geç.


  • thesomberlain  (23.06.19 00:53:00) 
gonlu olsa o lafina 4 tane gulmekten gozunden yas gelen bebe emojisiyle cevap verirdi.


  • brkylmz  (23.06.19 01:24:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.