[]

kasko firmalarındaki uçuk fiyat farkları neden?

aynı özellikleri, hatta daha fazlasını sunan x firması, y firmasından 1000tl daha ucuza kasko satıyor.

nasıl?

konuyu bilen biri aydınlatabilir mi?

maddi durum fecaate yakın olduğundan x firmasından yaptırdım kaskoyu ama hiç güvenemiyorum. dediğim gibi, geçen sene yaptırdığım y firmasının poliçesinden daha kapsamlı ama 1000tl daha ucuz yeni poliçem. aklım almıyor, nasıl oluyor?

bu arada ekşi'de, y firmasını x firmasından daha çok gömmüşler. 1000tl daha fazla alıyor ama öyle süper hizmet veren bir firma da değil. anlayamıyorum. anlatabilecek olan var mı?

 
İçeriği baya farklı olabiliyor. Mesela lüks sınıf araçlarda özellikle yetkili servis kapsamını çıkarınca, kaza olduğunda arabayı sanayideki anlaşmalı ustaya götürüyorsun, fiyat yarı yarıya falan değişebiliyor. Ya da mesela doluyu kapsamdan çıkarıyorlar. İkame araç vermiyorlar ya da düşük sınıf veriyorlar. Vs vs.


  • roket adam  (22.06.19 13:38:44) 
@roket adam +1
aciklamis zaten.

hasar durumunda bazi firma orjinal parca taktirir bazisi yan sanayi.
fark tamamen police icerigi kaynaklidir. bir de kullanici yasi, aracin motor hacmi ve modeli ve dahi sinifi, ehliyetin alindigi tarih, arac kapali garajdami duracak vs diger etkenlerdir.

tekerine tas degmesin.
saglicakla
  • portakal agacindaki vitamin  (22.06.19 14:31:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.