[]

supplement kullanmaya niyetli olmak

Merhabalar,
çok pro olmadan spor yapıyorum. haftanın 4-5 günü aktifim ama bilinçli bilgili olmadığım için pro diyemiyorum. Sağlıklı beslenmiyorum, 10 senedir et yemiyodum, yeni yemeye başladım.
Bu sayede tokluk hissim arttı, karbonhidratı azaltabilirim. ilerde.
Diyet yapmıyorum, alköl de içiyorum yeri gelince.
ama uzun vadede hedefim, şeker seviyemi düşürmek ( hayatımın en yükseğindeyken bile dikkat etmedimdi, daha da artmıştır, ve yorulmazdım, yorulmaya başladım)
külo fazlam var, ama gücüm ok. Yağ oranı düşünce belki daha iyi olur, bilmiyorum.

Soru şu: ilerde performansımı giderek yükseltmek istiyorum, bunun için de beslenmeme önem vereyim dedim. evde et yapmıyorum, onu dışardan yiyorum.

Duyuruda supplementler hakkında yazılanları okudum,
l-kreatin, bcaa, glutamin ve protein tozu alabilirim diye düşündüm.

Sizce bu durumda bunlar çok mu olur?
yapay olduğunu kimyasal olduğunu biliyorum, ilk gaz kısmında kullanıcam, sonra onun gücüyle daha organik giderim.

Ve ekonomik olması tercihim olmak durumunda.
ne dersiniz?

güya okuyup araştırdım ama bir şuursuzluk daha olmasın diye sorayım dedim.Sağolunuz

grazie per il tuo impegno

 
kullanabilirsin.

l-carnitin etkisine inanmıyorum.

başlangıç olarak kreatin, bcaa, protein tozu alabilirsin.

kreatin günde 1 kere 1 ölçü
bcaa spordan önce
protein spordan sonra şeklinde kullanabilirsin. abartmadığın sürece kötü şeyler değil bunlar. çok fazla umut da bağlama performansını tabi ki etkiler ama sana über etkiler yapmayacaklar.
  • a darkness coming  (21.06.19 14:45:23) 
- gün aşırı spor yap
- l-carnitine kullan. Bcaa ve glutamine ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum.
- protein tozunu kas kaybı yaşama endişen varsa ve gün içinde protein açığın olduğunu düşünüyorsan kullan.
- performans arttırmak için kreatine başlayabilirsin ama sürekli değil 20 gün kullanıp 20 gün ara vererek.
- antrenmandan önce kafein al. Hap da olur kahve içmek de olur.
  • heidi'nin dedesi  (21.06.19 15:37:32) 
Aslında performansımda bi rahatsızlığım yok. 2 ay her gün bayaa terleyerek torbada boks tekme çalıştım, ama en az onun kadar da yediğim için, bu "ideal" kas miktarına ulaşma yolunda hiçbi çaba göstermedim.

su bolca içiyorum.

Derdim şöyle: şimdi yola çıkma niyetindeyim, yani bundan sonra güzel yakıt vereceğim vücuda, ama bu yolda başlarken de benim bu negatifliklerimi azaltacak ufak bi ilk gaz. Başlangıç destek.
Geçen iki ay belki et yememekten dolayı çok yemişimdir, şimdi o da yok. ( ama yine de hesaplı kitaplı davranabileceğimden emin değilim)

Böyle bi durumda, yani özene niyet var, spor var hazır, bi de işte yola girmemi kolaylaştıracak ufak destek ne olabilir, gibi sormak istedim.

1 saat calisthenics sonrası bütün gün yorgun hissetmeyeyim bi zahmet mesela.
2 saat muay thai sonrası böyle olmuyor da, kas kullandığımda, gelişime zorlayan şeylerde filan aşırı bi yorulma. bunun yakıtla, yapı taşıyla ilgili olduğunu düşündüm de :/

ayrıca, altı üstü fit gözükmek değil istediğim şey, gerçekten güçlü olmak ve istediğim performansı alabilmek için kas geliştirmek. (calisthenics ve akrobasi)

ve detaylı, özenli cevaplarınız için teşekkür ederim <3
  • neynep  (21.06.19 16:26:21 ~ 16:29:36) 
L karnitini geç. Bi boka yaramadığını gösteren araştırmalar var.

Kreatin kesin kullan zaten allahın emri.

Bcaa’yı salla. Zaten protein tozuna bcaa koyuyorlar.

Protein tozu kullanabilirsin ama şart değil. Kalori ve protein açığı oluşturmamaya bak sen
  • (s)AINT  (21.06.19 18:26:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.