[]

apartman bahçesindeki hasta kedi- capsli

apartmanın arka bahçesinde bir kedi ailesi var. hatta iki ama konumuz bu değil. anne aşırı korumaci, yavrulara doğru düzgün hiç yaklasamadim. mamayj bile ben gidince yiyorlar. bir süredir her zaman "yuva" olarak kullandıkları yerde sadece bir yavru duruyor. normalde bes yavru var. bu yavru aşırı zayıf ve kör. kör olmasına engel olamadim çünkü onlara yaklasamadim. ailenin diğer üyelerinde de birtakim göz hastaliklari var ama en kötüsü bu.

anne muhtemelen bu yavru bakıma muhtaç olduğu için ve burayı güvenli bir nokta olarak gördüğü için buraya bıraktı, arada uğruyor. ailenin geri kalanını yaşamaya alistiriyor.

ne zaman mama gotursem aşırı aç bir şekilde yiyor, çok zavalli. tedavi ettirecek
ve bakımını sürdürebilecek param olsaydi diğer faktörleri düşünmeden sahiplenirdim. diğerlerinden farklı olarak ona bir tık daha fazla yaklaşabiliyorum, dokundum bile :)


şimdi fotoğrafını koyacağım, pek net değil ama az çok anlaşılıyor. veteriner hekimler ya da hayvan bakımında tecrübeli arkadaşlar ne düşündüklerini yazabilirler. sizce hastalığı her ne ise; tedavi edilebilir görünüyor mu? tekrar görebilecek değilse bile tedavi edilmesi gerektiğini biliyorum. bu konuda yardımcı olmak isteyen varsa çok mutlu ve müteşekkir olurum .

i.hizliresim.com

 
bu çocuğun acilen veteriner hekime götürülmesi gerekiyor yuvarlanantencereninkapagi, hastalığı nedir bilmiyorum ama gözleri korkunç durumda olan kedilerin iyi bir bakımla görebilir seviyeye gelebildikleri senaryolar biliyorum. keşke sahiplenme olasılığını da düşünsen. eğer bir veterinere götürüp banka hesap bilgisi paylaşabilirsen ben ufak da olsa tedavisine katkıda bulunmak isterim. belki yardımcı olmak isteyen başka birileri de çıkar.


  • evde liyakat kalmamis  (21.06.19 13:36:04) 
benim bir kedim var ve öğrenciyim; yani seneye bir şehir değişimi falan yapmam gerekecek maddi sebepleri es gecsem bile.bu sebeple sahiplenmek konusunda cekimserim. ama en azından tedavisini yaptırabiliriz hep birlikte hatta yuva bile bulabiliriz. bulamazsak en kotu ben bakarım.


eğer yardımcı olmak isteyen başka birileri de olursa bir hesap bilgisi paylaşırım. veterinere hiç goturmedim yavrucugu yine parasal sebeplerden ama biraz tutar diye düşünüyorum.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (21.06.19 14:41:12) 
hangi il ve ilçedesiniz?


  • suicides underground  (21.06.19 15:50:18) 
Bulunduğunuz ilçenin belediyesine başvurun ya da veterinerlik fakültesine götürün. Bana da hesap numarasını yazarsanız tedavi masrafına ufak bi katkı sunarım.

Ayrıca Facebook İnstagram hayvansever gruplarına fotosunu gönderirseniz ya yuva ya tedavi desteği bulma şansınız artar
  • ninotevtidze  (21.06.19 18:37:41) 
belediyeye ait bir barınak var bildiğim kadarıyla burada, şimdi bakım evi/ rehabilitasyon merkezi olup olmadığıni sorusturuyorum.

facebook'ta da paylaştım. bir kişi geri dönüş yaptı.

ilk muayene ücretini @evde liyakat kalmamış üstlenmek istedi :) belediyeye ait bir merkez varsa yarın götüremem ama en gec pazartesi çalışmalara başlayacağız. belediyeye ait bir kurum yoksa zaten yarın götüreceğim. sizi de bilgilendiririm duruma göre.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (21.06.19 18:43:50) 
vet. fakültesi yok burada ne yazık ki.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (21.06.19 18:44:17) 
bu duyurunun bir süre üstte kalma şansı var mıdır sevgili modlar


  • yuvarlanantencereninkapagi  (21.06.19 21:35:17) 
Yeriniz nerede


  • rumpleteazer  (22.06.19 08:40:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.