[]

altcoin

ne olacak bu altcoinlerin hali.ne zaman artar dersiniz.




 
btc artarken de düşerken de altcoinler ezilir. Anca btc bir yerde stabilleşecek (bir süre) o zaman diğer coinler artar.

Çoğu coin'in satoshi bazında ezildiğine şahit olacağız. Yani btc arttığı için dolar olarak aynı kalıyor gibi gelecek ama tanesi 300 satoshi olan şey 100 satoshiye düşecek, düştü bile çoğu.

Seneye mayıs gibi btc halving var, ona doğru hep yükseliş gelmiş zaten. Fakat yeni ATH 2020 sonu hatta 2021 diyorum ben. Ayrıca her yerde kritopara konuşulmaya başlandığında teyzeler bakkallar taksiler coin konuştuğunda sat kaç. En iyi sat sinyali.
  • nhk ni youkosu  (21.06.19 14:03:32) 
altcoinler ne zaman artar bilmem ama,
bitcoin altları ezip çıkarken hala altlarda durmanın mantıgını anlayamıyorum

  • dafuq  (21.06.19 14:46:16) 
Bitcoin 10-12 arasında bekleme yaparsa alt coinler de artar. Satoshi cinsinden istediğiniz yere gelmeyebilir fakat TL cinsinden artış gözlemleyebilirsiniz. Zaten doların artacağını düşünen bir insan ilk 20 deki altcoinlere gözü kapalı yatırıp 1 sene beklese yine kazanır.


  • yüzyıllık yalnızlık  (21.06.19 17:03:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.