[]

Stepneyi taşımasam ne olur?

Kaliteli bir kompresör aldım, bir de lastik tamir spreyi var araçta. teker yarılmadıktan sonra köpük de kompresör de iş görür. Siz olsanız ne yapardınız?




 
Stepneyi taşımayıp ne taşıcayacaksınız ? Lastik yarılırsa araca göre çekici-yol yardım fiyatları değişir. Bunu göz önünde bulundurun :)


  • kitik  (20.06.19 15:51:22) 
Teker yarılmasına karşı bir çareniz yoksa taşırdım / taşıyın.


  • Beherit  (20.06.19 15:51:33 ~ 15:53:37) 
stepne yerine koyacak daha iyi bir yükünüz yoksa taşıyın. ama lig kiti falan girdiyse, lastikçi çağırır halledersiniz.


  • babilbaligi  (20.06.19 15:57:09) 
Dediğim gibi kompresör ve tamir spreyi var. hava basınca 40-50 km götürüyor zaten, sadece yarık problem. Bagaj zaten küçük o yüzden taşımak istemiyorum çok, lpg var stepne yerinde.

Uzun yola çıktığımda mutlaka taşırım stepneyi ama.
  • Fusha  (20.06.19 15:57:58) 
kaskonda eğer çekici hizmeti varsa aradığında yarım saate geliyorlar. taşımasan da olur yani.


  • teritori  (20.06.19 16:00:06) 
yer sıkıntısı varsa mini stepne alın: www.hepsiburada.com


  • teknikekip  (20.06.19 16:02:23) 
Her zaman tamir edilecek hasarlar oluşmuyor ki lastikte. Gecen ay kaldırıma yanaşırken sürttüm ve lastik kocaman delindi tamirle falan olacak şey değildi. Kaldırımda sivri biryer falan vardı herhalde, 10 km hızla nasıl 5 cm delik açıldı anlamadım.


  • curukturpkokusu  (20.06.19 16:17:35) 
Yol çalışmasında kesilip doldurulmuş asfalta biraz hızlıca girince lastikte küçük bir yarık oluştu, arka arkaya iki adet sprey fayda etmeyince stepneyi kullandım. Ama 5 senede bir kez oldu bu. Altyapı çalışması az bulunur bir şey değil, araç kullandığınız muhite göre risk hesabı yapmak lazım.


  • engelbert humperdinck  (20.06.19 17:11:21) 
ben stepne taşımıyorum. çünkü aracımda stepne yok :) yeni araçlarda genellikle (en azından bazı marka ve modellerde) stepne olmuyor zaten. tamir kiti oluyor.


  • burya  (20.06.19 17:18:04) 
Aynı durumdayım, sadece kompressor kullanıyorum.


  • primetime  (20.06.19 21:11:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.