[]

reflor düzenli kullanılır mı?

Geçen bir duyuru açmıştım bozuk peynirden sonra meydana gelen şikayetlerim için ne kullanayım diye. (git: 1363088)
Tavsiyeler üzerine reflor aldım ve çok memnun kaldım. Diğer bağırsak sorunlarına da iyi geldi düzene soktu sanki.
Soruma gelecek olursak ben bunu günlük olarak düzenli kullansam bir zararı olur mu? Sonuçta ilaç değil sadece probiyotik ama dozu yüksek ya da uzun süreli kullanımı zararlı olabilir mi?


 
(bkz: kudret narı)

40 gün düzenli kullan. kesin çözüm.
  • zam sampiyonu domates  (20.06.19 13:07:51) 
kudret narı +1


  • baknedicem  (20.06.19 13:25:07) 
Doktor değilim ama,
Kişisel deneyimime göre zehirlenme gibi bir durumda reflor sadece semptomları engelliyor. Bir tedavi değil.

  • chavezding  (20.06.19 13:44:56) 
Hayır semptomları engellemiyor. Evet tedavi. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
Hayır düzenli kullanmayın.

  • Trene çelme atan adam  (20.06.19 15:05:30) 
Yanlış olabilir verdiğim bilgi evet ama 4-5 gün reflor kullanıp iyilestim zannedip bıraktığım gece acilde serumla kendime gelmisligim var. Şimdiki aklım olsa refloru alır ama doktora da bir an önce gidip antibiyotik tedavisine baslardim.


  • chavezding  (20.06.19 15:50:22) 
hayır kullanılmaz. reflor sadece ishal tedavi eder. yanında verilen ilaç ile beraber bitene kadar kullanılır.


  • empty bottle  (20.06.19 16:55:42 ~ 16:56:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.