[]

Sigarayı bıraktım ama ne öksürük ne balgam ne ağız içi yara. Hiçbiri yok.

Diyeceksiniz ki belki, “ne güzel işte olmasın”. E ama temizlenme arınma nasıl olacak? 23 yıldır içiyordum. Hem de günde 1 paket. Son dönem artık “bu meret beni kesin öldürecek” yorgunluğu ve nefessizliği gelmişti. 10 gün oldu bırakalı. Tertemiz mis gibiyim, kuş gibi. Ama o katranları, zehirleri atmayacak mıydı vücut?

Ne bir öksürük ne bir balgam ne de herhangi x bir şey yok ortada.


 
Cok iyi yoldasin, devam et! En zor kismi atlatmissin.
Vucut da onarabildigi kadar onaracak, merak etme.

  • ebabil curnatasi  (20.06.19 09:22:13) 
hatrım için içme.. hepsi gidecek, belki baş ağrısı belki başka bir şey olacak; belki de bi lütuftur bu

motivasyonlarından bi tanesi beni, çevreni rahatsız etmediğin olsun,

gel bi sigara içelim diye sosyalleşen gerizekalıları uyar hatta..
  • sameidiot  (20.06.19 09:26:36 ~ 09:37:18) 
tebrik ederim, dilerim tamamen yabancılaşıp unutursunuz. bıraktıktan bir müddet sonra ocağı yakmak için çakmak kullandığımda çakmaktan tiksinmiştim. tamamen kurtulduğumu o zaman hissettim.

sorunuza cevap: 10 gün erken. öksürük ve içerde biriken balgamı tetiklemesi için önce bir hastalanmanız lazım, o sırada atarsınız. terlemeli sporlar yapın.
  • füt  (20.06.19 09:31:10 ~ 09:52:05) 
herkesin vücudu farklı, çoğunlukta olan sende de olacak değil.
vücudun arınması da ağız içi yaralar, öksürük veya balgamla olmuyor. sen karışma vücudunun işine, o kendini içmediğin her gün temizliyor zaten.
bende de hiçbiri olmamıştı. 5.inci senemi devirdim.
  • arvuti  (20.06.19 09:33:13) 
kişiden kişiye değişir. ben içerken daha çok balgam atardım. bıraktıktan sonra ağız içi yara hiç olmadı. olumlu mu olumsuz mu bilemedim ama tek etkisi özellikle ilk hafta aşırı şekilde bir uyku isteği. imkan olsa 24 saat uyurdum.


  • lazpalle  (20.06.19 09:55:10) 
10 yıldan sonra bıraktım. çok içiyordum.

yavaş yavaş çıkıyor. ama mutlaka çıkıyor. eşimde bıraktı biz bir kaç rahatsızlık geçirdik. ben çok şiddetli öksürükler yaşadım ciğerlerim söküldü bir kaç ay. eşimde olmadı ama onda da boğaz iltihabı falan oldu. şimdi iyiyiz.
  • su aygırı  (20.06.19 10:00:06) 
1 buçuk aydır içmiyorum. bende de herhangi bir öksürük balgam vs. olmamıştı ta ki 1 hafta öncesine kadar. bademcikler pert şu anda. sigarayı bırakmakla bir ilgisi yok muhtemelen çünkü üşüttüm biliyorum. ama vücut bir şekilde ne yapacağını biliyor. içiyor olsam belki bu kadar uzun sürmeyecekti mesela.

nefes yoluyla bile birçok zehri atıyorsun ciğerlerden. ilk 5 gün hala kül tablası kokusu alıyordum sabahları. sırf ciğerlerden gelmiştir o koku kesin.
  • Improbable  (20.06.19 10:12:48) 
Ben ne zaman oil-pulling yapsam (Sabah aç karna, ağzımda hindistan cevizi yağını 5-10 dk çalkalayıp tükürüyorum) asla balgamı olmayan bende bile balgam çıkıyor. Bunu bir deneyin isterseniz.

Not: 12 yıllık içici olarak ben de geçtiğimiz aylarda bıraktım. Ancak o kadar kolay bıraktım ve eksikliğini hissetmedim ki ehh bu muymuş ben içerim o zaman haftada 1-2 tane nolcak diye havalandım. O 1 sigara önce 5, sonra 10 oldu. :( Bu hatayı yapmayın sakın.
  • jacque  (20.06.19 10:29:23) 
sigara bıraktıktan sonra ağız içinde yaralar çıkar, balgam atarsın, öksürürsün diyenler saçmalamış olmasın peki?


  • beyteper canavari  (20.06.19 11:49:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.