[]

Numaralı güneş gözlüğü camın kalitesi

Merhaba numaralı gözlük camlarını bir çok firma yapıyor. Yani orijinal Camlar çıkıyor yerine bu camlar takılıyor. Atıyorum rayban aldım. Numaralı camlar rayban olmuyor. Peki bu camların kalitesi rayban kalitesinde oluyor mu? Ben atasunun kendi numaralı boyanmış camını aldım mesela.




 
hepsi farklı kalite numaralı optiklerin. yanı sıra raybandan çıkan camların yerine gelenin daha iyi yada daha kötü olma ihtimali elbette var


  • vladimirdökümov  (19.06.19 22:13:28) 
genelde ellerinde 2-3 kalite cam oluyor. ucuz olanda ayni gun teslimat yaparlar ama ben kaliteli olani secmistim, 2-3 gun sonra aldim gozlugu. 2-3 senedir kullaniyorum sikini yok. gozluk caminda ucuza kacmamak lazim, bence kaliteli olan original camdan bile daha kaliteli olabilir zira kaliteli camlar cerceveden daha pahali oluyor.


  • cooperr  (19.06.19 22:55:40) 
insan gözünü ilgilendiren bir konuda 2-3 farklı kalite olmasını beklemek çok saçma.
muhtemelen ürün çeşitlendirmesi yapıp aynı camı daha kaliteli diye iteliyorlar. camın da adına cam xr, cam xs falan diyorlar. üstüne ekstra gereksiz bir kaplama yaptırıp fiyatı bununla justify ediyorlar.
büyük seçim hikayesi gibi.
insanımız bu konuda çok hassas. kaliteli olanı bu de 2-3 gün bekler bir de 3 kat para öder. ben genelde bu seçimlerde en ucuzunu ver der bir de pazarlık yaparım satıcının kıvranmasından doğru seçimi yaptığımı anlıyorum her defasında.
  • ozdek  (20.06.19 00:24:19) 
bir tanidik kalp kapakcigi ameliyatina girdi, onda bile 2 kalite var hangisini takalim diye hastaya soruyorlar. biri digerinin 5 kati pahali tabiiki.

o yuzden lenste farkli kaliteler olmasi bana hic garip gelmiyor, artik her urun boyle.
  • cooperr  (20.06.19 22:51:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.