[]

Çocukluğunuza dair hatırladığınız en eski anı hangisi?

En eski kaç yaşınıza ait bir anıyı hatırlıyorsunuz ve nasıl bir hikayesi var?




 
1 yaş doğumgünümde beni yemek masasına çıkarmışlar. ilk iş olarak ayağımı masanın üstündeki pastaya, sonra da ağzıma sokmuştum. herkes hatırlayamayacağımı, bu konuyu anlatılanlardan ve fotoğraftan bildiğimi söylüyor (evet kremalı ayağımı ağzıma sokarken fotoğrafım var :)) ama ben baya hatırlıyor gibiyim.

sonra 3-4 yaşlarına dair birkaç şey hatırlıyorum. dedemin neredeyse her gün bizi ziyarete gelip benim için cebinde bir süpriz olduğunu söylemesi ve her seferinde de cebine elimi sokup aynı çikolatayı bulmam, sabahları erkenden kalkıp babamla favori çizgifilmimiz olan hong kong phooey izlememiz gibi rutin şeyler aklımda daha çok kalmış. ve bir de alakasız olarak yazlıkta gazoz içtiğim bir anı çok net hatırlıyorum.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (19.06.19 19:46:42) 
En eski mi emin değilim çünkü o zamanlarki olayların sırasını pek hatırlamıyorum. 2 yaşında falandım herhalde. Misafir hiç sevmezdim (hala sevmem). Bir gün misafir geldi, hiç hoşlanmadım da kadından. Kadının huzurunu bozayım da gitsin diye uğraştım biraz. Mesela mutfaktan makarna, karabiber, nohut-fasulye fln ulaşabildiğim yerlerde ne varsa alıp balığın akvaryumuna atıp pipetle suyunu içtim. Sonra mutfaktan patates soğanları alıp çamaşır makinesine doldurdum. Annemin kocaman yapraklı bir bitkisi vardı onun yapraklarını yedim.. yok işe yaramadı kadın gitmedi, annem beni odama kapattı :(

Yine o yaşlardaydım, her anını çok net hatırlıyorum. Ananemdeydim, ananemin de dışarda baktığı kediler var. Bir tanesine "gözü dönmüş pzvnk" diyip terlik fırlattı. E o yaşta her duyduğumu öğreniyorum. O an öğrendiğimi çaktırmadım ama. Anlamını da bilmiyorum tabi, e koskoca anane kötü şey söylemez. Birkaç gün sonra eve gittim. Akşam babam geldi. Babama "gözü dönmüş pzvnk" dedim. O anı çok net hatırlıyorum, nerede dururken söylediğimi, babamın şaşkınlığını.. babam anneme sordu pati nerden öğrendi bu lafı diye (annem de şaşkın tabi). Ananemden dedim.. hala anlamıyorum çünkü kötü bir şey olduğunu.. Bu da hayatımım ilk küfürüdür..

Bir de 2. doğum günüm, evde ufak çapta kutluyoruz. Misafirlerden biri gayet iyi niyetle bebek almış bana, ama ben bebekle oynamazdım.. Neyse paketten bebek çıkınca beğenmeyip teşekkür bile etmeden yere attım, o an da çok net, hala hatırladıkça çok utanırım.
  • pati  (19.06.19 19:57:21 ~ 20:09:55) 
uğur mumcu suikasti.
pür dikkat haberi dinleyen aile fertleri. parçalanmış bir otomobil. büyük bir sessizlik ve hüzün. beş yaşındaydım.

  • heidi'nin dedesi  (19.06.19 20:48:03) 
Annem beni sutten kestikten sonra ki bu 2 yaşıma tekabül ediyor, annemin yanina gidip süt içmeye çalıştığımı hatırlıyorum. Annem de ara ara gelip süt ictigimi bazen 1-2 hafta içemedigimi söylüyor. En son bi ara tadini hic begenmeyip elimdeki salataliği yemeye devam ettigimi hatırlıyorum.


  • Amaranta ursula  (19.06.19 20:55:11) 
En eski hatırladığım şey eski evimizde televizyonda izlediğim tanklar. Bu da benim 3 yaşıma tekabül ediyor, muhtemelen 1. Körfez Savaşı ile ilgili haberleri izliyordum. Aynı odada Richie Rich izlediğimi çok net hatırlıyorum bir de.


  • wish i could find a way to disappear  (19.06.19 21:14:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.