[]

öyle bir tatil istiyorum ki...

-plajı kum olsun
-orman-ağaçlıkla yan yana olsun
-sessiz sakin olsun

dinlenme tatili istiyorum. aşağıdaki örnekteki gibi kendi plajı olan ve ağaçlar altında bir kompleks arıyorum. otel olur, pansiyon olur, bungalov olur. aşırı konforlu janjanlı bişi olmasına gerek yok, temiz olsun yiyecekleri elle tutulur olsun yeter. diğer kriterleri sağlarsa kum yerine çakıl-taş plaja da razıyım.

burasını kalabalık olduğu için tercih etmedik, böyle göt göte ve çok insan istemiyorum. fikir versin diye paylaştım yine de.
tr.hotels.com

bütçe esnetilebilir ama geceliği bin lira da olmasın.

ben gitmedim ama kuzenim gitmiş, kalmadım ama kapısından baktım gibi yönlendirmeler de işimi görür. şu taraflara bakabilirsin deseniz bile olur hatta, nerelerde otel bakacağımı dahi bilmiyorum çünkü.
çooook teşekkürler...

 
ölüdeniz ve sakinlik hele yazın. çok zor.


  • mikahakkinen  (19.06.19 16:37:34) 
(bkz: phaselis) bonus: antik şehir olması
ama burada bir kompleks yok

  • füt  (19.06.19 16:38:00 ~ 16:40:22) 
İzmir - Seferihisar tarafı (deniz çok iyi değildi ama çadır attıktı)
Kalkan'daki minik koylar (konaklayacağınız yere yakın olmaz ama uzak da olmaz, çadır da atılmaz ama çok güzeller)
Burgazada Madam Marta koyu - kum hariç hepsini karşılıyor eğer iki gecelik otel masrafını konforlu kamp ekimpanı ve yiyeceğe verirseniz
Arsuz/Hatay - Orman yok ama tenhadır ve ilginç olabilir

İzmir-Aydın-Muğla arasındaki kıyı şeridi, İzmir'den güneye inerek ilerlediğinizde sağınızda deniz ve solunuzda orman bulunacak şekilde hep. Arama filtrelerini oraya doğru daraltarak ilerlerseniz bence sonuca ulaşabilirsiniz.
  • Etanglement  (19.06.19 16:39:52) 
@mikahakkinen, ölüdeniz olmak zorunda değil zaten, oteli şeklen örnek olsun diye verdim.


  • Bruce  (19.06.19 16:43:19) 
aydın kuşadasında mümkün değil. didimde aynen öyle. bodrumu saymıyorum.

marmaris turunç, selimiye tarafı. İzmir urlada butik oteller ama alaçatı çeşme hariç. foça seferihisar tarafı ancak denizi memnun etmez.
  • mikahakkinen  (19.06.19 16:45:50) 
fiyatı şu anda nedir ne değildir bilemiyorum ama

tr.hotels.com
  • baharat  (19.06.19 17:04:45) 
fethiye çalış plajında yücel pansiyon var
daha önce kalmıştım şirin bahçeli bir yer fazla kalabalık değildi tavsiye ederim fiyatlarda da telefonda indirim yaparlar

  • devilone  (19.06.19 17:33:57) 
Çıralı'ya bi bakın.


  • kaset  (19.06.19 18:45:39) 
Fethiye, Kumluca da aile pansiyonları var.


  • neymis  (19.06.19 18:48:19) 
Akyaka


  • sphndlr  (20.06.19 00:03:02) 
bu mevsimde tatil yerleşkelerinde sessizlik imkansıza yakın bi ihtimal. hele otel diyosun ki bu durum düğüne gidip burası çok gürültülü demek gibi bi durum. sizin talebinizi otel değil müstakil bi yazlık karşılar anca. haftalık kiralayabileceğiniz bahçeli yazlıklara bi göz gezdirmenizi tavsiye ederim.


  • johnnie w lker  (20.06.19 00:16:19) 
Sentido Hotels Lykia bakabilirsin. Tam dediğin mantıkta ama janjanlı bir şey. Direkt kefilim en kalabalık dönemde bile tam senin kafa.


  • roket adam  (20.06.19 20:41:00 ~ 20:41:13) 
@roket adam, güzel öneri ama gideceğim tarihte geceliği 2bin lira diyor :)))))


  • Bruce  (20.06.19 23:05:49) 
hala arıyor musun bilmem ama; olympos deep green. harika bir tercih olur sizin için.


  • kablelvuku  (09.07.19 11:34:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.